Kuukausi uutta työtä takana

Heissan!

Kuukausi sitten aloitin uudessa työssä. Jos et vielä tiedä missä, niin tästä voit käydä vilkaisemassa. Nyt ajattelinkin kertoa, miltä tämä kaikki uusi on minusta tuntunut, ja mitä minulle muutenkin nyt kuuluu.

Uusi duuni on ensinnäkin ollut todella kivaa. Paljon on ollut oppimista ja sisäistämistä, ja on ihana tunne, kun huomaa oppineensa jotain. Sitähän sanotaan, että uuden työn sisäistämiseen menee aikaa noin puoli vuotta, eli armon aikaa minulla vielä on. Mutta ne onnistumisen tunteet motivoivat minua tekemään edelleenkin parhaani, ja vielä vähän enemmänkin. Olen myös saanut vastuuta ja omia työalueita, mikä luo myös onnistumisen tunnetta. Toki fiilikset oman onnistumisen ja oppimisen kanssa tekee vielä melkoista aaltoliikettä, kun välillä kokee niitä ilon ja onnistumisen hetkiä, ja sitten kohta tuntee taas olevansa ihan pihalla kaikesta. Voi sitä turhautumisen määrää. Mutta onneksi sitten tulee taas joku hyvä hetki. Ja onneksi on työkaverit!

Mietin ennen uuden työn aloittamista, että miten ihmeessä selviän aamuista ajoissa tytön kanssa, vaikka aamuvirkkuja ollaankin molemmat. Mutta hyvin nekin on mennyt. Muutaman kerran tyttö on protestoinut aamupuuhia, mutta kun ei ole ollut vaihtoehtoja, niin sitten ne aamupuuhat ON VAIN TEHTY. Ja ajoissa ollaan oltu päiväkodissa ja töissä.

Yksi jännä, mutta mukava juttu vielä liittyen uuteen työhön on pukeutuminen. Minusta on tullut aika businessnaisen näköinen. Kuljen nykyään jakkutakki päällä ja korkokengät jalassa. Tennarinainen ilmestyy enää vapaa-ajalla. Ja se on kyllä iso muutos! Eihän minun ole tarvinnut koskaan olla jakuissa, paitsi jos rooli on niin vaatinut. No joo, olenhan minä juontokeikkoja ja koulutuksia tehnyt jakku päällä ja korkkarit jalassa, että ei se nyt ihan uusi juttu sinänsä ole. mutta suuri muuutos silti, kun nykyään joka päivä peilistä katsoo astetta tyylikkäämpi daami :) Alkuun kyllä yritin "taistella" tuota jakkupukeutumista vastaan pukeutumalla kyllä siististi, mutta en niin, miten sen nyt sanoisi.. tyylikkäästi. Mutta niin sitä nyt mennään korkkareissa ja jakussa. 

Tämän päivän työlook

Täytyy sanoa, että minulle taitaa kuulua aika hyvää. Työasiat luistaa, ystävyyssuhteet ovat kunnossa ja olen terve, niin sillä pääsee jo aika pitkälle. Yksi ikuisuusongelma on tietysti aina..Tuota ylempää kuvaa kun katsoo, niin laihduttaa pitäisi. Vaatteet kun tuntuvat vähän puristavan.. Mutta se on kokonaan toisen postauksen aihe se!

Ihanaa illan jatkoa kaikille!

Love life

Kiti