Kuulumisia viime viikolta

Heissan!

Taas on pieni hetki vierähtänyt edellisestä postauksestani, mutta ei hätää, täällä ollaan taas! Pari viime viikkoa on ollut niin täynnä touhua joka suuntaan, että ei ole ehtinyt (ja sitten enää jaksanut) alkaa kirjoittaa. Mutta Instagramissa olen ollut aika ahkera kiireistä huolimatta.

Viime viikon paras hetki oli ystäväni Jasminin baby showerit. Saimme yllätettyä Jasminin, vaikkakin alkuun tuntui, että hän oli lähinnä hämmentynyt. Mutta alkujärkytyksen jälkeen hän pääsi hyvin tunnelmaan mukaan. 

Jasmin, masu ja vaippakakku
Herkkuja
Hmm..Tulekoohan tyttö vai poika?
Me <3

Mia, minä ja Jasminhan tutustuttiin aikoinaan Salkkareissa. On upeaa, että olen saanut olla mukana näiden kahden naisen elämässä jo monta vuotta, taitaa olla kohta jo lähemmäs 10 vuoden ajan. Mia ja minä olemme jo saaneet lapset ja Jasmin on vuorossa ihan pian. Mahtavaa, että olen saanut jakaa nämäkin elämän suuret hetket näiden ihanien naisten kanssa.

Oma tyttäreni täyttää pian 4-vuotta. Uskomatonta, miten aika kuluu nopeasti! Neljä vuotta sitten tähän aikaan olin aika viimeisilläni raskaana, mutta taisin minä silti vielä joitan pikkuisia työkeikkoja hoidella. Muistan voineeni hyvin, mutta toki oli väsymystä havaittavissa. 

Iso tyttö <3

Nyt minulla on erittäin omatoiminen ja vahvatahtoinen iso tyttö. Hän oppi juuri tällä viikolla kunnolla pyöräilemään, siis lähtemään itse liikkeelle, kääntymään ja pysähtymään. Niinpä saimme taas uuden harrastuksen, jota voimme tehdä yhdessä: lenkkeilyn! Olen odottanut sitä hetkeä, kun tyttö oppii kunnolla pyöräilemään ja minä pääsen sitten hänen kanssaan juoksemaan. Eilen meillä oli ensimmäisen kerran yhteislenkki, ja se meni oikeastaan paremmin kuin kuvittelin. Matkaa ei loppupeleissä tullut kuin kolmisen kilometriä, pysähdyksiä oli jonkin verran, mutta hän kuunteli hyvin neuvojani ja ohjeistuksiani siitä mihin mennään. Aika hieno juttu!

Reipas pyöräilijä pikku tauolla.

Ja niin, minun Suunto Fitness3 kelloni on ollut aivan mahtava! Se on motivoinut minua liikkumaan ja saavuttamaan harjoittelutavoitteeni joka viikko. Se kello siis itse tekee minulle harjoitusohjelman viikottain! Lisäksi se laskee askeleeni, mittaa yöuniani ja kuluttamani kalorit. On todella mielenkiintoista, kun olen saanut dataa omasta liikkumisesta ja unesta. Mutta kerron kellosta jossain vaiheessa enemmän ihan omassa postauksessaan :)

Nautinnollista viikonloppua kaikille teille!

Love life,

Kiti