Kympin Nainen ja LC Nick

Hola!

Kouvolassa oli 20.5.2017 kymmenes Kympin Nainen -tapahtuma, ja minulla oli ilo olla juontamassa ko. tapahtuma. Kympin Nainen on joka vuosi tehnyt tapahtumallaan myös hyväntekeväisyyttä, ja tänä vuonna hyväntekeväisyyskumppani oli Kymenlaakson Ensi- ja turvakotiyhdistys ry.

 Aamulla hurautin autolla Helsingistä Kouvolaan. Sää oli aivan ihana! Mietin vielä aamusella kotona, että mitähän sitä laittaisi päälle. Kyseessä oli liikuntatapahtuma, eli varmaan olisi hyvä laittaa jotain liikunnallista.. Jaahas, viimeksi kolme vuotta sitten olen pitänyt mitään urheiluvaatetta, joten päätin mennä perus mustalla. Tai oikeastaan niillä ainoilla, jotka mahtuivat päälle, ja tuntuivat edes jotenkin mukavilta. Noh, sivuseikka, mutta en siis ole tänäkään kesänä kesäkunnossa...

Mutta takaisin tapahtumaan. Sää oli tosiaan ihana, ja hyvä niin, koska tapahtuma oli naisten liikuntatapahtuma, ja naiset lenkkeilivät siellä joko juosten tai kävellen 10km tai 5km matkat, tai 2,5km:n esteettömän lenkin esim. vaunujen kanssa tai sitten uusimman lenkin, eli estejuoksun, joka oli n 4km. Ulkoilua oli siis luvassa, ja siksi olikin mukavaa, että ulkoilmasta saimme nauttia auringonpaisteessa. 

Naisia alkoi tulla paikalle

Paikalle lipui naisia todella paljon, tarkkaa määrää en osaa sanoa, mutta satoja naisia oli osallistunut tapahtumaan. Päivä alkoi puistojoogalla. Sitä veti aivan ihanan hurmaava Pinja Sakara Joogagalleriasta. Ja Pinja oli ihan viimeisillään raskaana! Ja tarkoitan todella viimeisillään, koska hänen laskettuaikansa oli seuraavana päivänä! Se ei silti estänyt Pinjaa joogaamasta.

Osa naisista oli jo paikalla joogan alkaessa
Uskomaton, ihastuttava ja notkea Pinja!
Jooga taitaa tehdä hyvää :)

Jep, jep..Niin, että teepä perässä! Varsinkin, jos olet viimeisilläsi raskaana! Minulla teki tiukkaa jaksaa mukana, koska olen täysin rapakunnossa! Mutta reippaasti yritin pysyä perässä, ja tunsin todella seuraavana päivänä jotain tehneeni...

Joogan jälkeen oli luvassa musiikkia. Minulle ihan uusi tuttavuus LC Nick oli esiintymässä naisille, ja kappale oli juuri tilaisuuteen sopiva. Kappaleen nimi oli nimittäin Vaimomatskuu. Kappale oli suomalaista rapmusiikkia, feat. Sami Saari. Ja kuulkaas, minäpä tykkäsin! Tykkään kyllä muutenkin suomalaisesta rapista. Ja LC Nick oli vielä jotenkin niin sympaattinen tyyppi! Oletteko kuulleet LC Nickistä? Tai hänen biiseistään?  Tässä yksi kappale: Tules feat. Lucia

LC Nick

Ja pakkohan minunkin oli päästä hänen kanssaan samaan kuvaan..Enkä taaskaan voinut olla ihan normaalisti.

Yks pölhö ja LC Nick

Ja kuten aikaisemmin jo kerroin, oli kyseessä hyväntekeväisyysyhteistyö. Kympin Nainen luovuttikin hyväntekeväisyyskumppanilleen Kymenlaakson Ensi- ja turvakotiyhdistys ry:lle 4000€ arvoisen shekin!

Shekin arvo oli 4000€!!!

Sitten oli vielä minun vuoroni pitää lenkkeilijöille alkulämmittely, ja sen jälkeen lähetin juoksijat ja kävelijät matkaan. Sadat naiset jumppasivat minun liikkeideni mukaan, ja lopulta lähtivät matkaan. Sanoinpa minäkin sitten kiitos ja hei, ja lähdin kurvailemaan autolla takaisin kohti Helsinkiä.

Oli kyllä kiva päivä! Sain lihakset kipeiksi, tutustuin uuteen artistiin ja ihastuttaviin ihmisiin! Ai että!

Kyllä liikunta kannattaa!

Love life

Kiti