Laatulauantai

Heissan!

Tänään on ollut aivan mieletön ilma! Ensinnäkin uudet aurinkolasini, joista kirjoitin viime postauksesta (tässä) pääsivät nyt tositoimiin. Ne olivat juuri niin päheet, laadukkaat ja toimivat, kuin olin ajatellutkin, jes! Lämpötilat kohosivat ainakin täällä Helsingissä jo +5 asteen tuntumaan, ja rattaita työnnellessä aurinkoisessa Helsingissä, tuli jopa hiki. Mutta en valita! Ihanaa!

Pikkuneidin päikkäreiden jälkeen suuntasimme Hietaniemen kauppahalliin, koska piiiitkästä aikaa pääsin treffaamaan ihanat ystäväni Mian ja Jasminin! Miaan ja Jasminiinhan tutustuin aikoinaan Salkkareissa. Meistä tuli nopeasti ystävät, perustimme jopa yhteisen Tesian-ryhmän ja edelleenkin pyrimme pitämään yhteyttä mahdollisuuksiemme mukaan. Viime aikoina Jasminia olen nähnyt enemmänkin, mutta Mian näin viimeksi viime syksynä! Ja kimpassa olemme nähneet viimeksi ehkä vuosi sitten! Kauheaa, jo oli aikakin korjata tämä tilanne!

Sovimme siis tapaavamme Hietsun kauppahallissa. Sinne siis. Ensimmäisenä jokaisen meistä piti saada kahvia napaan. Pikkuneiti otti tietysti mehun. Mia, meidän herkkusuu, otti päänsä kokoisen marengin kahvin kaveriksi. Ei uskoisi, että sellainen mallitytsy söisi marenkia, mutta niin vaan vetäisi puolet siitä!

Jasmin, Mia ja marenki

Ja voi sitä pälätyksen määrää, kun vaihdoimme kuulumisia. Taapero istui ja kuunteli tarkkaavaisena meidän juttujamme, kunnes jossain vaiheessa alkoi jutut tympiä.. Mutta onneksi taas "Mother of The year" antoin kännykkänsä tytön käyttöön, niin sai äiti jutella rauhassa. Se auttoi hetken. Sitten siirryimme seuraavaan ravintolaan. Päädyimme Italialaiseen ravintolaan, koska siellä oli lasten leikkipaikka! Pelastus! Edelleen pysyimme siis siellä kauppahallissa. Lapsi leikkipaikkaan leikkimään, me viereiseen pöytään istumaan ja yhdet lasit viiniä, kiitos! Ja ruokaa. Ja pälätys jatkui. Ah, ihanat naiset!!

Me kolme!
Sometusta

Pari tuntia vierähti siellä kuulumisia vaihtaessa, ja sitten olikin aika suunnata kotiin. Vielä yksi yhteiskuva auringossa, ja halaukset ja heipat. Ehkä seuraavaan kimppatapaamiseen ei mene kokonaista vuotta.

Paras kolmikko + 1
Kotia kohti

Laatuaikaa laatulauantaina laatuystävien ja laatulapsen seurassa. <3

Vieläkö te muistatte meidän hahmot Salkkareista? Voi niitä aikoja :D

Ja äsken katsoin Putouksen finaalin, ja oli kyllä paras Putouskausi sitten moneen vuoteen! Loistavia näyttelijöitä ja ihan mahtavia hahmoja. Roope Salminen oli oikea mies juontajaksi, ja sketsit olivat hauskoja. Laatuviihdettä siis vielä! Nyt tämä laadukas postaus vielä uunista ulos, ja sitten untenmaille. johan tässä oli laatua taas yhdelle päivälle :)

Laadukasta lauantai-illan jatkoa kaikille!

Love life

Kiti