Lappeenranta in my mind

Moikka!

Huomenna alkaisi taas arki ja hyvä niin. Lapsi pääsee kuluttamaan energiaansa päiväkotiin ja leikkimään kavereidensa kanssa ja minä pääsen töihin, aloittamaan uudessa työpaikassa oikein kunnolla. Aloitin siis jo joulukuun puolella ManpowerGroup Solutionilla, mutta "raskaiden" kuuden työpäivän jälkeen sain jäädä ansaitulle joululomalle :D.

On kyllä upeaa päästä taas oppimaan uutta! Työ on edelleen rekrytointia, niin kuin edellisessäkin työpaikassani, mutta kaikki muu onkin uutta. Alla pieni tietopläjäys Manpowerista:

ManpowerGroup® on henkilöstö- ja työvoimaratkaisujen sekä ulkoistettujen palveluratkaisujen asiantuntija, kehittäjä ja tuottaja. Työllistämme joka päivä 600 000 ihmistä eri osaamisalueilla ja toimialoilla 80 maassa.

Manpower®, Experis®, Right Management® ja ManpowerGroup® Solutions palvelevat 400 000 asiakasorganisaatiota tarjoamalla niiden muuttuviin työvoimatarpeisiin kattavan valikoiman HR-ratkaisuja – henkilöstövuokrauksesta rekrytointiin, rekrytointipalveluihin ja ulkoistetuista palveluratkaisuista uranhallintapalveluihin. 

Pohjoismaissa ja Baltiassa olemme markkinajohtaja. Vuonna 2018 meidät valittiin kahdeksannen kerran World’s Most Ethical Company® -listalle sekä yhdeksi Fortune’s Most Admired Companies -yhtiöksi.

Lähde: https://www.manpowergroup.fi/ManpowerGroup/

Sinne siis heti huomenna!

Tämän joululoman olen kuluttanut viettämällä aikaa lapseni kanssa ja ulkoilemalla. Olimme joulun Lappeenrannassa ja siellä oli aivan ihanaa! Lunta oli paljon ja koko kaupunki näytti talven ihmemaalta. Kuulemani ja somessa näkemieni kuvien mukaan siellä on lunta tullut yhä enemmän. Onneksi täällä Helsingissäkin on nyt pakkasta ja pari pulkkamäkeäkin löytyy lähistöltä. Silti aina silloin tällöin kurkkaan puhelimesta muutamia joulun tienoilla ottamiani kuvia kunnon talvesta.

Katsokaa nyt kuinka kaunista!

Leppoisaa sunnuntaita ja hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Love life,

Kiti