Lapsellista menoa! Angry Birds Activity Park ja Holiday Club Saimaa

Heissan!

Joulun yhtenä välipäivänä tuli käytyä Angry Birds puistossa ja Holiday Club Saimaan kylpylässä yhdessä veljeni perheen ja taaperoni kanssa. Angry Birds puisto oli minulle ja taaperolleni ihan uusi tuttavuus, kylpylän puolella minä olen käynyt kerran aikaisemmin, jouluna 2013. Ja heti jouluna 2016 menin taas! Mutta ajattelinpa kertoa teillekin vähän meidän kokemuksia näistä paikoista.

Angry Birds puisto oli lapsille suunnattu ja selkeästi todella hauska kohde niin taaperoille kuin vähän isommillekin lapsille. Meille aikuisille siellä ei kuitenkaan ollut oikein mitään (ainakaan näin taaperon vanhemmalle). Siksi vähän hämmennyin aikuisten 18€ lipun hintaa. Alle 4 vuotiaat pääsivät kyllä ilmaiseksi. Onnekseni sain veljeltäni ilmaislipun sinne puistoon, vaikka kyllä tuon 18€ kerran olisi maksanut (periaatteessa ei mistään). Olihan se lapsen ilo ja riemu tosin ihanaa katseltavaa.

Viuuuuuuh!
Pallomeri oli kova juttu!

Nämä pari tärähtänyttä kuvaa sain otettua täältä puuhapuistosta, koska taaperon meno oli sellaista 100km/h, muitakin lapsia oli ihan tarpeeksi, kivoja "tunneleita", joihin pystyi katoamaan äidiltä oli myös, ja sainpa ihan itsekin kokea liukumäet, putket ja muut epämiellyttävät paikat taaperon perässä pysytellessäni.. Niin, siis siellä ei todellakaan pystynyt olemaan kännykkä kädessä kuvailemassa yliliikkuvaa ja kiipeilevää neitoa, kun sai pelätä, että mistä se putoaa tai mihin se katoaa. Angry Birds puistossa lapsilla oli hauskaa ja hiki virtasi, myös minulla. Ehkä sitten kun lapsi on vaikka n 6-vuotias, saa äiti odotella alhaalla, eikä hiki ehkä ihan niin nouse pintaan..

Siellä on isommille lapsille toisessa kerroksessa jonkinlainen pelipaikka, mutta sinne asti me emme taaperoni kanssa päässeet. Ne jotka siellä ovat käyneet, kertokoon kokemuksiaan minullekin :)

Angry Birds puistoilun jälkeen menimme ensin pizzalle ja sitten kylpylään. Pikkuneiti ei kesän järvessä uimisen jälkeen ollut uinutkaan kuin ammeessaan, joten tämä oli hänelle aika uutta ja ihmeellistä. Pizzaravintolasta oli hyvät näkymät suoraan kylpylään, ja hyvä että tyttö malttoi edes syödä, kun oli niin kova hinku uimaan.

Yllättäen uimisestakaan ei ole kuvia, mutta voin sanoa, että se oli aivan ihanaa meistä kaikista! Tyttö huusi kovaan ääneen "Tää on hauskaa, tää on kivaa! Minä sukellan!" Ei me juurikaan lasten altaassa oltu, vaan ihan isossa altaassa koko porukka. Katolla kävimme myös hirsisaunassa ja paljussa. Kummipoikani ja veljeni laskivat myös vesiliukumäkeä. 

Meillä oli kyllä niin hauskaa koko porukalla. Koko päivän touhuilun jälkeen olimme kaikki ihan rättiväsyneitä, mutta niin hyvillä mielin. Kyllä kannatti tämä reissu tehdä. Ja silloin päätin, että tytön on päästävä useammin uimaan, kuin vasta ensi kesänä seuraavan kerran. Vielä emme ole uimahalliin asti päässeet, mutta suunnitelmissa se edelleen on. Minun pitää vaan hommata itselleni uusi uimapuku, koska tajusin tuolla kylpylässä lilluessani, että oma uimapukuni oli jo ainakin 12 vuotta vanha ja lörpsähtänyt ihan vääristä paikoista, ja lopulta solmin olkaimet tiukemmalle altaassa ollessamme. Oli nimittäin erittäin suuri vaara, että paljastaisin itsestäni iiiihan liikaa..

Mutta hyh, se uikkareiden ostaminen! En edes halua kuvitella itseäni pukukopissa uimapuku päälläni, valkoiset jalat loistaen ihanassa valossa...Ja ne valkoiset jalat eivät todellakaan ole se pahin juttu siellä pukukopissa.. No mutta, ei mennä siihen. Uikkari pitäisi hommata. Piste.

Ja näin näiltä sivuraiteilta takaisin tähän hetkeen.

Kivaa siellä oli, ja menemme varmasti joskus uudestaankin!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Love life

Kiti