Löylyssä

Heissan!

Se on huhtikuu! Kevätkausi pitäisi siis toden teolla alkaa jo. Mutta missä aurinko ja lämpö? Viime viikolla saimme jo nauttia hetkellisesti aurinkoisista ilmoista, ainakin täällä Helsingissä, mutta perjantaina herätessäni olikin lumi maassa! Järkytys! Huomasin sen vaikuttavan mielialaani koko viikonlopun, ja niinpä keksin koko ajan jotain mukavaa tekemistä tytön kanssa.

Perjantaina kävimmekin tytön kanssa uimassa uimahallissa, koska nyt minulla on se uusi uimapuku! Klikkaa tuosta, ja katso millainen. Se oli aivan ihanaa meistä molemmista. Lauantaina kävimme Tropicariossa katsomassa jättimäisiä käärmeitä, liskoja ja krokotiileja (YÖK!), ja sunnuntaina suuntasimme Hop Lopiin. Sunnuntaille oli sovittu myös brunssi ihanan ystäväni Harrietin ja hänen miehensä kanssa, ja paikkana oli aivan mahtavan upea Löyly Helsingin Hernesaaressa.

En ollut aikaisemmin käynyt Löylyssä, joten hinnastaan huolimatta (brunssi 28€) halusin sinne mennä. Mielestäni tuo 28€ on aika paljon brunssista, mutta koska niin harvoin tulee nykyään missään käytyä, olin mielestäni oikeutettu saamaan ja syömään hinnakkaan brunssin :D. Ja seura oli mitä mahtavin! Ihana ystäväni Harriet miehensä kanssa, ja ravintoloita rakastava (ja niissä hyvin käyttäytyvä) 2 -vuotias neitoni. Brunssi oli herkullinen, mutta ei mitenkään kovin erikoinen, mutta se miljöö oli upea! Valitettavasti oli kamala sumu, joten maisemista emme niinkään päässeet nauttimaan. Mutta ei se haittaa, saanpa hyvän syyn mennä myöhemmin kirkkaammalla säällä sinne uudelleen, koska pitäähän ne maisemat nähdä!

Hupsis, vähän ehdin jo aloittaa, ennen kun muistin kuvan napsaista..

Jälkiruoasta, eli mansikka-kermavaahtovohvelista unohdin ottaa kuvan kokonaan, koska se hupeni parempiin suihin hyvin nopeasti..

Ruoan jälkeen menimme vielä käymään terassilla.

Upea, suuri terassi. Kesällä kelpaa auringosta nauttia. Nyt oli kamala sumu! Ja huomaa, joku rohkea on juuri matkalla saunasta uimaan. Sattui kuvaan vahingossa...
Minun tyylikäs poseeraukseni. Ja huomatkaa kattoterassi.
Ja rakas nuppulaiseni <3
Ja siinä me tytöt
Ja vielä Löylyn edustaa kera ystävieni ja nuppulaisen.

Löylyn terassit ovat vertaansa vailla! Jos teillä vaan on mahdollista joskus käydä Löylyssä, suosittelen käymään. Se on upea paikka!

Mutta sellainen viikonloppu tällä kertaa!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ja aurinkoista huhtikuuta!

Love life

Kiti