Lupaukset vuodelle 2018

Hihhei!

Niin se pärähti käyntiin vuosi 2018! Ja hyvin pärähtikin. Itse vuodenvaihde meni itselläni hyvinkin rauhallisesti pyjama päällä, herkkuja syöden, mutta sentään pari lasillista kuohuviiniä nauttien. Nukkumaan menin jo ennen puoltayötä. Ei se vanha enää jaksa...

Mutta niin, muutaman lupauksen itselleni tein taas näin vuoden alussa. Ja mitä useammalle niistä lupauksista kertoo, sen paremmin ne ehkä pitävät.

Lupaus nro 1: Lupaan opetella engalntia ja ruotsia! Haluan saada lisää sanavarastoa ja rohkeutta puhua englantia ja ruotsia, (muutenkin kuin parin lasillisen jälkeen.)

Lupaus nro 2: Vaikka kehopositiivisuus onkin nyt pinnalla ja ehdottoman hyvä juttu kaikin puolin, niin silti oma lupaukseni on jälleen kerran keskittyä enemmän omaan hyvään oloon, ja se tarkoittaa muutaman kilon painonpudotusta. Jos aloittaisi viidestä.. Ja niin, siis pelkästään sen takia, että voisin itse paremmin, vaatteet eivät puristaisi ja samalla saisi ruokavalion terveellisemmäksi yms. Voisin elää pelkällä pizzalla ja kebabilla, mutta se ei linee kovin terveellistä pidemmän päälle, ja haluan elää vielä yli 40 vuotiaanakin.

Ei enää näitä...
Eikä näitä..

Lupaus nro 3: Lupaan kehittää itseäni mahdollisimman monessa asiassa. Silloin kun ihminen kokee olevansa valmis, kehitys loppuu. Haluan oppia uusia asioita ja olla luova!

Ensimmäinen ja viimeinen lupaukseni liittyy suuresti uuteen työhöni, jonka aloitin TÄNÄÄN!! Oli niin huippu päivä! Aivan timanttia :) Kerron lisää tästä uudesta työstäni seuraavassa postauksessa. Malttamattomimmat voivat käydä kurkkimassa LinkedInissä, mihin minä menin ja mitä tekemään. Olen niin innoissani!

Happy New Year 2018!

Ihanaa, energistä ja menestyksekästä alkanutta vuotta 2018 kaikille!

Love life

Kiti