Luxusta Hotelli Lappeessa

Oh la laa!!

Nyt on tämä rouva ja tämän rouvan paras ystävä päässeet rentoutumaan oikein kunnolla! Vieläkin olen ihan hämmentynyt siitä, kuinka hyvänä meitä pidettiin Lappenrannan Original Sokos Hotel Lappeessa!

Sokos Hotel Lappeehan sijaitsee ihan Lappeenrannan keskustassa Kauppakeskus IsoKristiinan yhteydessä. IsoKristiinasta löytyy shoppailumahdollisuuksien lisäksi myös elokuvateatteri sekä kaupunginteatteri. Näinpä hotelli on ihan parhaalla paikalla.

Koskaan Lappeenrannassa ollessani en ole ollut hotellissa yötä, koska vanhempani asuvat Lappeenrannassa, ja aina tulee sitten majoituttua heidän luonaan. Nyt kuitenkin kun minulle tarjottiin mahdollisuutta päästä nauttimaan hotelliyöstä Lappeenrannassa, otin tarjouksen mieluusti vastaan. Mieheni ei päässyt kanssani nauttimaan hotelliyöstä, ja niinpä pyysin mukaani parhaan ystäväni, joka juuri on palannut töihin äitiyslomalta. Ajatukseksi tuli, että eiköhän me äidit lähdetä nukkumaan ja rentoutumaan oikein kunnolla. Lapset olivat hoidossa isovanhemmillaan (heilläkin pitää olla laatuaikaa keskenään), joten hyvillä mielin sanoimme lapsillemme heipat ja siirryimme aikuisten maailmaan.

Mitä se aikuisten maailma sitten piti sisällään?

Ensinnäkin jotain luksusta! Kirjauduttuamme hotelliin ja avattuamme oven ihanaan Kaisla-suiteen, huomasimme heti tyylikkään sisustuksen sekä tervetuliaissamppanjan ja pienet herkkukakut pöydällä. Oi vitsit! Ja siis aivan ihana huone! Makuuhuone ja oleskeluhuone olivat erilliset, joten huone oli todella tilava. Tässä vaiheessa sanoin Jonnalle, että nyt äkkiä kuvia, ennen kun olemme levittäytyneet jokaiselle istuimelle ja lattialle tavaroinemme! Meidän pitää saada kuvat sellaisesta huoneesta, jollaisena me sen ensimmäisen kerran näemme. Sekä kuva pullosta ja herkuista, ennen kuin tajuamme tuhonneemme kaikki herkut parempiin suihin..

Kaisla-suiten makuuhuone ja jättikokoinen sänky
Kaisla-suiten oleskelutila
Ja meidän tervetuliaisherkut

 Levitimme tavarat huoneeseen, avasimme samppanjapullon ja istuimme alas. Huokaus. Juuri tätä olimme vailla! Aikaa ystävyydelle ja aikaa keskustelulle, ilman että joku koko ajan keskeyttää, aikaa naurulle ja aikaa luksukselle. Uusi huokaus.

Vilkaisu vielä meidän suiten kylpyhuoneeseen ja saunaan. Kyllä, meillä oli oma saunakin!

Tilava ja kaunis kylppäri
Jokipiin ihanat pellavaiset saunatyynyt ja -liinat, ja tyylikäs löylykiulu

Pellavaiset Jokipiin tuotteet ovat hotellihuoneissa, joissa on oma sauna. Näitä huoneita Lappeessa on kaksi kappaletta, sekä privaattisaunassa, jota myydään tänä vuonna todella edulliseen hintaan 150 € / 2 tuntia/15 henkilöä. Hyvä paikka vaikka polttareiden viettoon! Me emme kuitenkaan olleet privaattisaunaa varanneet, koska meillähän oli tämä ihan oma sauna.

Hetken aikaa huoneesta, samppanjasta ja toistemme seurasta nautittuamme päätimme kuitenkin siirtyä hotellin yleiselle sauna- ja allasosastolle, koska uima-allas! Kylpytakit päälle, uikkarit mukaan ja menoksi.

Kylpytakkiselfie

Ja miten ihana ja rauhallinen allasosasto meitä odottikaan. Allasosaston vieressä oli myös kuntosali, mutta tällä kertaa jätimme sen hyödyntämättä. Mutta katsokaa!

Jonna nauttii

Sitten siirtyminen pukuhuonetilaan. Ja voi apua, mitä sieltä sitten löytyi! Saunatonttu oli jättänyt meille tervehdyksensä! Siis lisää luksusta!

Nyt oli saunajuomat kohdallaan!
Saunan pukuhuone

Olo oli kuin jollain superstaralla! Sitten olikin aika laittaa puhelimet lukkojen taakse, ja mennä nauttimaan löylyistä ja virkistävästä altaasta. Ja tässäkin on Lappee ajatellut kaikkea. Tullessa sisään allasosastolle, on oven vieressä lukolliset kaapit arvotavaroille. Kännykät sinne, ja sitten saunomaan.

Lukolliset kaapit arvotavaroille

Tunnin verran rentouduimme saunassa ja uimassa, kunnes palasimme takaisin huoneeseemme. Alkoi armoton meikkaaminen, hiusten kuivaaminen ja vaatteiden valitseminen, koska seuraava etappi meillä oli ruokaravintola Trattoria CASA. Ja sen kerran kun me äidit pääsemme ulos, on ihana laittautua vähän enemmän ja paremmin. Tällainen lopputulos sitten oli.

Punaa huuliin!

Trattoria CASA on italialaistyylinen ravintola. Ravintola oli tunnelmallinen, asiakkaita oli melko paljon, mutta meille löytyi mukava loossi, jossa syödä. Valitsimme kolmen ruokalajin menun, ja tietysti ruokajuomat.

Sitten niitä herkullisia ruokakuvia.

Ensimmäisenä ruokalajina antipastolajitelmat
Pääruokana minulla oli taimenta ja punajuuririsottoa
Jonnalla oli ankkaa ja tryffelirisottoa
Jälkkäreiksi cappucinot ja crème bruleet
Tyytyväinen asiakas! Kun tyttäreni näki tämän kuvan, hän kysyi, onko Jonna-kummi 2 -vuotias, kun se näyttää sormillaan kahta :D Ehkä vähän enemmän, mutta kuten 2 -vuotiaskin, niin Jonnakin on tyytyväinen, kun vatsa on täynnä :)

Nam ja röh! Oli niin hyvät ruoat, että oksat pois! Ja palvelu oli todella ystävällistä ja nopeaa.

Ruoan jälkeen raahauduimme hotellihuoneeseemme. Pieni lepo ja mietintä, että mitäs sitten tekisimme. Olisi todella järkevää mennä jo nukkumaan ihaniin puhtaisiin hotellilakanoihin, sukeltaa peittojen ja tyynyjen sekaan ja nukahtaa. Saisimme nukkua rauhassa aamuun asti! Mutta toinen vaihtoehto oli kuitenkin mennä käymään vielä Soul BAR & PIANOssa lasillisella... No vaikea arvata, kumpaan päädyimme. Sen kerran kun pääsemme yhdessä johonkin, emme voi käyttää aikaa nukkumiseen! Niinpä baari ja lasillinen kuohuvaa kutsui.

Palvelu oli hyvää, ja skumppa maistuvaa

Mutta sen jälkeen me menimme suoraan omaan hotellihuoneeseen ja nukkumaan. Sen verran niitä katkeamattomia yöunia nykyään kuitenkin arvostaa, että enää enempää emme lähteneet Lappeenrannan yöhön tutustumaan. Yökkärit päälle, naaman pesu ja sänkyyn. Ah! Ihanaa. 

Aamulla heräilimme vasta lähempänä 8.30. Minun ennätykseni piiiiiitkään aikaan! Kukaan ei yöllä huutanut äitiä, kukaan ei tullut aamulla kuuden aikaan herättämään, eikä kukaan herättyäni vaatinut minua heti nousemaan ylös ja laittamaan piirrettyjä pyörimään. Myöskin aamupala, jota ei itse tarvinnut käydä rakentamaan, siinsi jo mielessäni. 

Huomenta!
Iiiihan luksusta!

Sitten vaatteet päälle, naaman pesuun ja aamiaiselle. Aamiasiravintola Rakuuna kutsui ihanilla herkuilla. Buffetpöydistä löytyi niin luomupuuroa, pekonia, munakkokkelia, hedelmiä kuin jogurttejakin. Kahvia, mehua, ensimmäinen annos ja vielä toinenkin annos, niin avot! 

Aamupalan antia
Nam!

Ja vielä yhdet pienet yksityiskohdat kruunasivat meidän aamiaiskokemuksen. Ne olivat pienet ajatelmat buffetpöydissä.

<3
<3

Näihin mietteisiin oli hyvä lopettaa meidän luksus hotellilomamme!

ISO KIITOS Original Sokos Hotel Lappeelle ja sen henkilökunnalle, Ravintola Trattoria CASAlle, Soul BAR & PIANOn henkilökunnalle ja aamiaisravintola Rakuunalle! Meistä pidettiin niin hyvää huolta! Kaikki oli niin mahtavaa! Kyllä näköjään kannattaa välillä vaikka Lappeenrannassa käydessäkin ottaa aikaa itselle ja ystävyydelle, ja mennä yöksi hotelliin. Olen enemmän kuin tyytyväinen! Kiitos myös Jonnalle täydellisestä seurasta <3

Kyllä elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa <3

Näillä tunnelmilla viikonloppuun!

Love Life

Kiti