MAHTAVAT DUPLOT JA JOULUKALENTERIARVONTA!

Heissan!

Duplo halusi muistaa meidän juuri 2 vuotta täyttänyttä aivan superhienolla lahjalla! Kyseessä on siis Duplo Maailman ympäri -setti, jossa on mm. eläimiä maailman joka kolkalta, lentokone, laiva ja tietysti rakennuspalikat taloihin ja vaikka liukumäkeen! Mukana on viisi ihmishahmoa ja kaikkiaan 17 eläinhahmoa! Minäkin oon ihan fiiliksissä rakentamassa taaperolleni milloin mitäkin. Tai lähinnä, mitä osaan..

Wow! Lapsi tykkää! ..ja äiti myös ;)

Paketin avaushetki oli jännittävä ja innostunut!

Onpa se iso!
Nämä kaikki vain yhdessä paketissa!

Meillä oli aikaisemmin neidille vain muutama pienempi Duplo-setti, mutta nyt on sitten vähän enemmän. Pikku neiti tykkää rakennella legoilla, yleensä autotalleja autoilleen, mutta nyt taisi leijonat ja tiikerit mennä autotallien ohi.

Elukoita löytyy!
Murrrr!

Kehittävää ja mukavaa tekemistä kaiken ikäisille. Okei, en ehkä yksikseni kävisi näillä rakentelemaan, mutta innokas pienempi kaveri rinnalla, sitä oikein innostuu.

Mutta nyt siihen arvontaan!

Minun instagram-tilini puolella on menossa arvonta, jossa arvotaan kolme Lego -joulukalenteria!

Yksi Lego Friends -kalenteri, yksi Star Wars -kalenteri ja yksi City -kalenteri! Klikkaa itsesi instagramiini, kirjoita kommenttiosioon haluamasi kalenteri, ja olet mukana arvonnassa! Arvonta päättyy perjantaina 18.11.2016 klo 12.00.

Onnea arvontaan!

Love life

Kiti