Mainoskuvaukset tulossa!

Ou jeah!

Tällä viikolla pääsen taas tekemään töitä näyttelijänä yhden päivän ajan. Olen menossa yhden mainoksen kuvauksiin Tallinnaan. Vielä en voi enempää mainoksesta kertoa, mutta kyllä sen varmaan vielä joskus televisiosta tai jostain muualta tulette näkemään. ...Jos siis onnistun siinä :D

Kuva kuvituskuva :)

Muutama viikko sitten minua pyydettii koekuvauksiin. Olin positiivisesti yllättynyt tästä soitosta, ja aloinkin järjestellä aikataulujani koekuvaukselle. Noh, sen sain järjestettyä helpostikin. Seuraavana päivänä puhelinsoitosta olinkin jo matkalla koekuvaukseen. Käsikirjoituksen olin saanut edellisenä päivänä. Siinä sitten illalla väsyneenä olin opetellut tekstiä, mutta aika hyvin sen osasin kuitenkin.

Koekuvaus meni hyvin, vaikka jännitti. Aina se vaan jännittää! Kameralle puhuminen tietyllä tavalla, repliikkien oikein muistaminen jne. on aina jännittävä paikka, vaikka kuinka paljon kokemusta siitä olisikin.

Eikä kaikki suinkaan ole kiinni siitä, miten koekuvaus menee. Siihen, kuka lopulta rooliin valitaan, vaikuttaa moni seikka. Joskus saattaa olla, että halutaan pidempi tai lyhyempi ihminen, tumma- tai punahiuksinen, millaiset grafiikat on, kuka näyttää eniten tuotantoryhmän, mainostajan ja muiden päättävien henkilöiden ajatuksen mukaiselta, sillä heillä kaikillahan on oma mielikuvansa siitä, millainen mainoksesta tulee, ja millainen henkilö siellä on puhumassa.

Tällä kertaa onni oli puolellani. Meitä valittiin mainokseen kaksi, yksi nainen ja yksi mies. Minä olen se nainen:D.

Mutta joo, tällä viikolla suuntaan kohti Tallinnaa kuvauksiin! Jännittävää on, mutta niin ihanan kutkuttavaa. Joku ammattilainen tulee meikkaamaan minut ja laittamaan hiukseni kuosiin pitkästä aikaan (onneksi kävin kampaajalla juuri), joku valitsee myös vaatteni, joku ohjaa, joku tuottaa, moni sanoo mielipiteensä ja minä sitten vain puhun repliikkini ja pyrin olemaan mahdollisimman hyvä. Sellainen, kuin ohjaaja, tuottaja, asiakas ja kaikki muut haluaa. Helppoa! ...No ei ole :)

Parhaani teen tietysti. mutta katsotaan mihin se riittää. Hah, onpa kivaa ja jännää päästä taas tekemään näitäkin hommia! Pitää mielen virkeänä.

Ihanaa pakkaspäivän iltaa kaikille!

Love life

Kiti