Meidän juhannus

Heissan!

Tietokone on pysynyt visusti kiinni koko juhannuksen. Vähän sitä on somenmaailmaa puhelimen kautta kuitenkin tullut tutkailtua, vaikka muuten melko pimennossa tuli koko juhannus oltuakin. Mutta lyhyesti ja kuvien kautta pääsette nyt näkemään meidän juhannuksen viettoa.

Juhannus tuli vietettyä ihan lähisukulaisten kanssa vanhempieni mökillä. Rauhallisesti siis meni. Söimme, vähän joimme, saunoimme, talviturkinkin pääsin heittämään, nautimme toistemme seurasta ja sitten taas vähän söimme. Sää on ollut juhannuksen sääksi ihan hyvä. Vettä ei ole satanut juurikaan, tuullut on kyllä, mutta aurinkokin on pilkahdellut taivaalla. Olisi siis voinut olla paljon huonomminkin!

Tämä maisema rentouttaa aina!
Ja meidän mummelikin jaksaa edelleen innostua pallostaan kuin nuori tyttö :D
Ja se syöminen, aijaijai!
Saunavasta ja mökkilook
Vastalla voi myös virpoa.. Molly on selvästi innoissaan..

 Ja parasta, mitä mökillä voi tehdä, on saunominen. Miettikääpä nyt: puusauna, koivuntuoksu, vasta, kaunis maisema, viilentävä (lue: kylmä) järvivesi, kylmä olut, oma rauha... Ja siis oikeasti, saunoin yksin varmaan ensimmäisen kerran kahteen vuoteen! Ja kyllä, nautin..

Parasta mökillä!
Saunanraikas rouva onnellisena

Kyllä minä vaan olen mökki-ihminen henkeen ja vereen. Nautin siitä, kun saan vaan olla. Tullessani mökille kaivoin kaapista mökkivaatteeni, ja nauroinkin sitä, että vuodesta toiseen kaikissa mökkikuvissa minulla on aina ne samat vaatteet päällä; vuonna 1991 minulle ostettu verkkapuku ja isäni vanha hupullinen paita. Mitä sitä ihminen nyt muuta tarvitsee :)

Että kyllä taas kelpasi! Toivottavasti sinunkin juhannus oli mukava ja juuri sellainen kuin toivoitkin.

<3

Love life

Kiti