Meidän mökin aarteet

Heissan!

Teillä lukijoilla tulee varmaan kohta korvistakin ulos jo tämän meidän vanhempieni mökin hehkuttaminen. Mutta vielä kerran pääsette tutustumaan siihen. Soooriiii! No, jos kuitenkin jaksatte vielä siitä kuvia katsoa, niin niitä olisi taas luvassa.

Aikasemmin olen panostanut lähinnä siihen ulkokuvaamiseen, eli meidän mökin laiturilta näkyviin maisemiin, mutta nyt ajattelin päästää teidät mökin sisäpuolellekin. Joitain kuvia on joskus tainnut blogissani vilahtaakin, mutta nyt sitten vähän enemmän ja tarkemmin.

Meidän mökkihän on ns. mummonmökki. Siellä on sähköt, mutta ei juoksevaa vettä (ellei oteta lukuun kälyäni). Sisustus on vanhaa ja vanhahtavaa suurimmaksi osin. Sieltä löytyy ihania aarteita, joita minäkin arvostan suuresti. Osa tavaroista on isovanhempieni peruja, mutta ne on entisöity tai muuten sitten pysyneet hyvässä kunnossa. Valitettavasti kaikkien kuvaamieni tavaroiden alkuperästä minulla ei ole tietoa. Mutta niistä kerron, joista tiedän :)

Katsotaanpa sitten!

Sauna

Siinä ensimmäiseksi kuvaa saunasta. Se ei ole suuri, mutta ah, mitkä löylyt! Ja tietenkin puulämmitteinen. Saunavasta kruunaa kaiken.

Tällä kokkaillaan

Sisällä on tietysti keittiö. Siellä yhenä aarteena löytyy tämä vanha ja täysin toimiva puuhella. Siinä valmistuu monet ruoat, ja uuninluukkujakin on kaksi.

Maustepurkit hyllyllä

Nämä taitavat olla mummini peruja.

Vanhat pannut nököttävät hyllyllä
Vanha rukki koristaa nurkkaa. Valitettavasti se ei enää toimi..
Taulut tiiliseinällä
Ja vanha luuttu
Siinä tupa
Siinä on isäni vanhemmat nuorina <3
Äitini vanhempien kihlakuva.
Siinä mummoni ja hänen sisarukset.
Mummini vanha kampauspöytä
Ja todella vanhat "Kaarina ja Pirkko"
Entisöity keinutuoli, vanha, museossakin ollut jalkalamppu. Hyllykkökin vanhoja peruja.
Mummoni vanha lipasto koristaa yhtä makuuhuonetta
Pikkupöytä
Pöytä päältä
Vanha tuoli
Karjalan kartta

Sellaisia aarteita meidän mökiltä löytyy. Monet esineet ovat todella kauniita, ja ne sopivat hyvin mökille. Meidän omassa kotona sisustus on paljon modernimpaa ja selkeämpää, eikä tilat muutenkaan ole niin järisyttävän suuret, että omaan kotiini osaisin näitä esineitä sijoittaa. Mutta ties vaikka joskus mieli muuttuisi, ja haluaisin ehdottomasti noista jotain kotiinkin. No joo, näin äkkiseltään, niin olisihan se keinutuoli aika kiva :)

Nyt lupaan, että tämä oli viimeinen mökkiaiheinen postaus pitkään aikaan! Ensi kerralla jotain ihan muuta :)

Mukavaa heinäkuista torstaita!

Love life

Kiti