Michael Monroe ja Roosa nauha 2016

Heissan!

Vaaleanpunainen on yksi lempiväreistäni, ja nyt on se kuukausi vuodesta, kun siihen kannattaa pukeutua vaikka joka päivä! Väri on kaunis, mutta asia on vakava.

Useammat varmasti jo tietävät, mitä tämä Roosa nauha tarkoittaa, mutta kertaus on opintojen äiti. Joko ostamalla Roosa nauha -tuotteita, Roosa nauhan tai osallistumalla Roosa nauha -keräykseen, tuet rintasyöpätutkimusta ja -neuvontaa. Rintasyöpä on Suomen yleisin syöpä ja siihen sairastuu vuosittain yli 5000 naista. Joka 8. nainen sairastaa tai tulee sairastumaan rintasyöpään. Minä olen ollut kuukausilahjoittaja jo vuodesta 2011. Tästä voit käydä katsomassa, miten sinä voit osallistua ja auttaa. Ja tästä löydät kampanjatuotteet.

Roosa nauha -tuotteita. Jo näitä ostamalla autat.

Ja sitten vakavan aiheen positiivisempaan puoleen!

Kukas se sieltä kurkkaa?

Tämän vuoden Roosa nauhan on suunnitellut itse rokkikukko Michael Monroe, ja minulla oli ilo olla mukana nauhan lanseeraustilaisuudessa. Tilaisuus pidettiin upeassa ravintola Palacessa Etelärannassa.

Näkymä ravintolan ikkunasta

Tilaisuus oli menestys! Porukkaa oli koko sali täysi, oli median edustajia, yhteistyökumppaneita, julkisuuden henkilöitä ja paljon muita. Tilaisuuden juonsi radiostakin tuttu Tuija Pehkonen. Mukana oli myös tällä hetkellä hoitoja rintasyöpää vastaan saava ex-Miss Suomi Heidi Sohlberg. Kun hän puhui tilaisuudessa, hän kyynelehti, eikä jäänyt minultakaan silmät kuiviksi. Hänellä on kuitenkin uskomattoman positiivinen asenne.

Positiivisuus on voimaa onkin tämän vuoden Roosa nauhan teema.

”Tahdonvoima, usko itseensä ja positiivinen asenne ovat olleet kantavia voimia elämässäni. Niiden avulla olen päässyt tekemään sitä mitä rakastan – levittämään iloa sydämiin musiikin keinoin. Siksi lähdin mukaan myös Roosa nauha -kampanjaan. Uskon, että samoin kuin musiikin avulla voi inspiroida, voi Roosa nauhan avulla rohkaista ja tuoda valoa sinne, missä sitä eniten kaivataan”, Michael Monroe kertoo.

Nauhan tähdet kuvastavat valoa, sydämet rakkautta ja nuotit musiikin voimaa, kertoi Michael Monroe.

Heidi Sohlberg ja Michael Monroe

 

Tarjolla oli myös Mitä tänään syötäisiin -ohjelman kokin Alex Nurmen tekemiä herkkuja. Pirkka on mukana tukemassa rintasyöpätutkimusta.
Kalevalan Roosa nauha -korut
Jee!

Tee sinäkin hyvää, ja osallistu Roosa nauha -keräykseen. Mitä Roosa nauha -tuotteita sinä olet ostanut tai aiot ostaa? Oletko sinä jo kuukausilahjoittaja? 

Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne <3

Love life

Kiti