Mikä pettymys!

Hola!

Tämä menee nyt jo ihan mahdottomaksi, koska nyt tulee jo toinen kauneusaiheinen postaus heti perään! Minulta, jolta ei koskaan pitänyt tulla yhtään sellaista... Mutta nyt on pakko.

Edellisessä postauksessani kerroin siis omasta tavastani meikata, ja yksi mainitsemistani seikoista oli kulmakarvojen kestovärjäys aina muutaman viikon välein. Noh, nyt minä päätin spontaanisti mennä laitattamaan 3D kestopigmentoinnin kulmakarvoihini. Mietin asiaa siis kokonaista kaksi päivää, ja varasin sitten ajan itselleni parin viikon päähän. Se "parin viikon" päästä oli eilen.

Kulmat ennen 3D kestopigmentointia

Ei muuta kuin hyppäsin jännittyneenä autoon, ja suuntasin kohti kauneushoitolaa. Hitsi, sattuukohan se? Millaisethan niistä tulee? Kauheeta, jos niistä tulee liian tummat! Pystyykö teattereissa enää tarvittaessa muuttamaan meikillä minun kulmakarvojeni mallia? Monia kysymyksiä oli päässäni, mutta silti rohkeasti menin paikalle.

Jännittää!!!

Kauneushoitolassa minut otti vastaan ihana ja rento ihminen, joka tulisi tekemään kulmani. Juttelimme mukavia ja valmistauduimme koitokseen. Hattu päähän ja puudutusainetta kulmiin.
 

Tästä se lähtee! ...tai ei lähde.


Puudutusaineen vaikutettua, tämä ihana ihminen alkoi nyppiä kulmakarvojani. Siinä nyppiessä hän huomasi, että minulla on luomia kulmakarvojeni alla. Tuli hetken hiljaisuus...Hän ei voisi tehdä minulle kestopigmentointia, koska luomia ei ole hyvä rikkoa! Mikä pettymys! Minulle ei siis voidakaan tehdä 3D pigmentointia! Ja olin jo niin valmistautunut siihen, että pääsen tulevaisuudessa vieläkin helpommalla meikkaamisessa kuin nyt! Mietimme ja harkitsimme asiaa tarkkaan, mutta lopulta todella päätimme olla tekemättä niitä, koska hyvänlaatuisesta luomestahan voi rikkoutuessa tulla pahanlaatuinen, ja ihan pahimmassa tapauksessa siitä voi tulla vaikka syöpä. Kyllähän sen varmaan leikkaamalla saisi pois, mutta sitten lähtisi koko hienosti pigmentoitu kulmakarvakin.. Joo, eipä tarvinnut kauaa miettiä asiaa! Kyllä terveys on kuitenkin kaikkein tärkeintä. Ja selvisin pettymyksestäkin aika nopeasti, ehkä muutamassa tunnissa. Ei siis muuta kuin jatkossakin kestoväriä ottamaan muutaman viikon välein.

Näillä mennään siis jatkossakin.


Meillä oli mielenkiintoiset keskustelut tämän kauneushoitajan kanssa. Puhuimme kauneusleikkauksista ja niihin koukkuun jäämisestä. En nyt ala nimeämään ketään, mutta kyllä meillä täällä Suomessakin on omat julkkiksemme, jotka selvästikin ovat jääneet kauneusleikkauskoukkuun. Ensin kokeillaan vähän, sitten halutaan vähän enemmän ja lopulta ei olla tyytyväisiä kuin oikein turpeisiin poskiin ja huuliin, eikä luonnollisuus enää olekaan kaunista. Silmä vaan tottuu turvonneisiin ja turpeisiin osiin, eikä malteta enää antaa luonnolle aikaa tehdä omaa tehtäväänsä, vaan heti tarvitaan ja halutaan lisää täytettä. Jokainenhan saa tietysti tehdä kasvoilleen mitä haluaa, mutta itse olen enemmän luonnollisen kauneuden kannattaja.Tosin täyteläiset huulet (ennen täydellistä ankkamallia) ovat kyllä kauniit. Pienet korjailut ovat muutenkin mielestäni ihan ok, ja varsinkin sellaiset korjailut, jotka helpottavat elämistä, ovat mielestäni enemmän kuin ok. Näihin lasken mm. silmäluomien leikkaukset, koska joskus luomet voivat olla niin painavat ja laskeutuneet, että ihmisen on vaikea nähdä. Samoin sellaiset korjausleikkaukset, joilla korjataan vaikka synnynnäisiä tai onnettomuuksien aiheuttaneita vammoja, ovat mielestäni hyvinkin sallittuja. Ne tosin ovat ehkä jo vähän isompiakin leikkauksia. Ja tottakai kaikki korjaukset ja kauneusleikkaukset ovat sallittuja, mutta aina en vain itse ymmärrä niiden kaikkien tarkoitusta. Eipä kyllä tarvitsekaan. Niin kuin jo aikaisemmin sanoin, jokainen saa tehdä itselleen juuri niin kuin haluaa, mikäs minä olen ketään arvostelemaan tai tuomistemaan. En mikään.

Nykyään media on täynnä kauniita ja vähemmän kauniita, photoshopattuja ja langanlaihoja malleja, kauneusleikkauksia läpikäyneitä barbeja ja epätodellisia kauneusihanteita, joita me kaikki sitten ihmettelemme tai ihailemme. En ihmettele, että lapset, nuoret ja vähän vanhemmatkin ovat aina arvostelemassa omaa vartaloaan, laihduttavat ja treenaavat saavuttaakseen mahdottoman..Itsekin olen tähän syyllistynyt, mutta onneksi ikä on tuonut tiettyä viisautta, ja tavoitteena on vain terveellisyys ja hyvä olo. Noh, tästä aiheesta taidan tehdä joskus ihan oman postauksen, niin paljon minulla olisi siihen sanottavaa. Taitavat meikkaajat, valokuvaajat, kampaajat ja kuvienmuokkaajat saavat kenestä tahansa kauniin keinotekoisesti. Ei pidä uskoa jokaista kuvaa lehdessä, instassa tai muussa somessa. Jokainen meistäkin osaa vähän muokata kuviaan, saati sitten ammattilaiset.

Hyppäsin tästä omasta epäonnistuneesta 3D kestopigmentoinnista vähän sivuraiteille, joten palaan taas siihen. Tai siis, eipä tässä nyt enää oikein muuta ollut :D Pettymys laantui ja kaikki jatkuu niin kuin ennenkin.

Mukavia ja kauneudentäyteisiä hetkiä kaikille!

Love life

Kiti