Mitkä näkymät!

Hola!

Olen jo ehtinyt kehua teille uutta työpaikkaani, Paitsi että ilmapiiri ja ihmiset on siellä aivan ihania, on myös näkymät sieltä ihan mielettömät! Miten hyvältä tuntuukaan työskennellä toimistossa, joka on täynnä ikkunoita! Pimeimpäänkin aikaan näemme sieltä päivänvalon. Kuten olen jo aikaisemmin kertonut, sijaitsee toimistomme kymmenennessä kerroksessa, eli näkymät on aika todella upeat. Olemme oikeasti Helsingin kattojen yllä.

Tässä näette nyt muutaman kuvan, jotka olen ottanut toimistomme ikkunasta. Kuvat on otettu kännykällä. Kuvissa kello alkaa olla lähempänä 15.30 ja aurinko on laskemassa. Näissä kuvissa ei ole nyt minkäälaista filtteriä käytetty. Kuvat kahdelta eri päivältä.

Upean näköistä, eikö?

Tänään töistä tullessani oli pakko ottaa kuva myös kodin läheltä Ruoholahdesta. Meri oli saanut pienen jääpeitteen ja aurinko oli edelleen maalannut taivaan kauniin väriseksi.

Kuva tältä päivältä, eli 16.1.2018

Yksi uuden vuoden lupauksistanihan oli saada hieman parempi ja kevyempi olo itselleni. Ja voin ylpeänä kertoa, että 2.1. jälkeen olen käyttänyt vain rappusia toimistolle mennessä! Päivässä parhaimmillaan kolmekin kertaa. Rappusia taitaa olla 165, mutta olen ehkä mennyt sekaisin laskuissa. Huomenna pitää yrittää pysyä laskuissa läähätyksen lomassa, jos saisi laskettua rappusten oikean määrän.

Lisäksi olen pyrkinyt syömään kevyemmin, ja parin viikon tulos on nyt -1,5kg! Jee! 

Toivotaan, että into rappusten kävelemiseen pysyy mahdollisimman pitkään yllä. Ehkä sitä on sitten kesäkunnossa 2020!

Leppoisaa iltaa kaikille!

Love life

Kiti