Molly 11 vuotta <3

Heissan!

Oli vuosi 2006, 14.5. ja sunnuntai. Oli äitienpäivä. Silloin minun pieni karvalapseni syntyi, ja minusta tuli ensimmäisen kerran äiti! Voi sitä onnenpäivää! Pieni pissikone tuholainen muutti meille saman vuoden heinäkuussa, ja on siitä lähtien ihastuttanut (ja välillä vihastuttanut) meitä. 

Pikkuinen vauveli!

Viikko sitten sunnuntaina tämä pissikone tuholainen täytti 11 vuotta. Meidän rakas mummokoira! Ei sitä kyllä helposti vanhaksi miellä. Vähintään kerran kuussa lenkillä ollessamme joku ohikulkija totee Mollyn olevan varmasti vielä nuori koira, kun on niin innokas. Siihen totean vain, että 11, ja saan vastaukseksi "Ai kuukautta?". No ei, kun vuotta! Tämä meidän ikinuori karvalapsi on eläinmaailman Peter Pan, se ei koskaan kasva aikuiseksi.

Peter Pan <3
Uskoisitteko mummeliksi? Kuva: Kitta K.

Ei se kyllä enää ihan niin paljon jaksa juosta, kuin silloin ennen. Mökillä ollessaan se juoksee enää viisi tuntia putkeen entisen 8 tunnin sijaan. Aurinkoisella säällä kaupungissa ollessa sitä saa vetää jo perässä, ja puolentunnin kävelylenkki on sille ihan tarpeeksi. Vanhemmiten se on myös tullut vähän kärttyisäksi muita isoja narttukoiria kohtaan. Urokset ja pienet koirat ovat lähes aina ihan ok. Mutta ne isot nartut..Tai saksanpaimenkoirat yleensä. Ne on ehdoton Nou Nou! Mutta annetaan mummelin olla sellainen kuin on. Suosiolla väistän isoja koiria lenkillä tai otan herkut kuonon eteen. Silloin ei mikään muu kiinnosta.

Onks pakko, jos ei jaksa?

Kaikille ihmisille Molly on kuitenkin kiltti, ja se onkin meidän taloyhtiön oma maskotti. Kaikki lapset tykkäävät Mollysta, ja Molly niistä. Tai oikeastaan se ei juurikaan välitä niistä. Lapset saavat silitellä ja rapsutella, juosta ja kiljua, ei kiinnosta. Molly onkin ollut monen lapsen ensimmäinen kosketus isoihin koiriin, ja näin myös antanut hyvän kokemuksen lapselle. Molly vaan pussaa!

No on se jo vähän vanhan näköinen..

Mutta niin, niihin synttäreihin. Pitihän sitä sankarille kakku ja lahjakin olla. Ja tytön mielestä myös kortti. Ja niinpä meidän mummeli saikin heti aamusta syntymäpäivänään oman kakun lahjojen kera.

Nakkikakku, vinkulelu (kiinnosti tyttöä enemmän kuin koiraa), hammasharja ja se kortti <3

Syntymäpäiviään Molly vietti läheistensä kanssa kotona. On se vaan maailman paras koira <3

Rakkaus <3

Love life

Kiti