Karvanaaman paluu

Mollura <3 <3 <3

Heissan!

Mollysta olenkin monesti teille kertonut. Viimeiset neljä viikkoa tämä mummeli viettikin syyslomaa Lappeenrannassa vanhempieni luona. Mummeli pääsi mökille nauttimaan vapaudesta, uimaan, juoksemaan pallon perässä, nauttimaan herkuista ja keskipisteenä olosta. Siellä hän nukkuu tietenkin aina sängyssä, vanhempieni välissä. Isäni jopa toi Mollylle oman tyynyn jalkopäähän, ettei sen tarvitsisi ilman tyynyä nukkua. Voisi sanoa, että melkoiset kissanpäivät sillä on taas ollut.

Ja nyt on taas edessä paluu arkeen. Noh, on sillä kyllä melkoisen leppoisat olot kotonakin. Ehkä hän saa vähän vähemmän huomiota ja herkkuja, mutta sohvalla se saa nukkua, rapsutuksia ja pusuja tulee, ja päivät saa rauhassa käyttää nukkumiseen. Hihnassa joutuu tietenkin taas kulkemaan, eikä pysty ulkoilemaan useampaa tuntia kerralla, niin kuin mökillä. Ja uimaankaan ei ole enää asiaa.

Ikävä oli ollut molemmilla.

On se ihanaa, että karvanaama on taas kotona. Tosin aamu- ja iltalenkit tulivat taas ajankohtaisiksi. Joskus sitä ehkä ajattelee, että voisinpa nukkua vielä puolituntia, mutta ei, pitää lähteä ulos kylmään, märkään ja pimeään. Hyh! Tai illalla toivoo vaan käpertyvänsä sohvan nurkkaan teekuppi kädessä, mutta ei, ulos kylmään, märkään ja pimeään vie tie.

Nyt on taas koko ajan kylmää ja märkää ja pimeääkin. Mutta ei auta. Vaatetuskysymys, miten paljon ketuttaa. Kalsaria ja toppahousua alapuolelle, toppatakkia ja sadetakkia yläpuolelle. Joka puolelle heijastimia ja ei kun menoksi. Onhan ulkoilu Mollylle päivän kohokohta aina ruokailun ohella. Eikä se liikunta emännällekään tee ollenkaan pahaa...

Heippaa!

Niin, että mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! 

Love life

Kiti

Mollyn touhuista voitte lukea enemmän täältä ja täältä. Mollyyn kannattaa tutustua, on se nimittäin sellanen tapaus, että!