Muutosten tuulet puhaltavat!

Heissan!

Ei vitsit, olen ihan fiiliksissä! Toisaalta olen hyvin ristiriitaisissa tunnelmissa. Mutta muutos on hyvästä! Mikään muu ei ole niin varmaa, kuin muutos. Ja minun elämässäni on nyt suuri muutos tulossa!

Olen jo pari vuotta miettinyt, mitä haluan tehdä isona. Rakastan näyttelemistä, mutta omalla kohdallani tuo näytteleminen iltaisin ja viikonloppuisin eri puolella Suomea ei ole oikeastaan ollut mieleinen vaihtoehto enää lapsen syntymän jälkeen. Olen tehnyt lähinnä keikkatöitä. Mielessäni on siintänyt ura, jossa saisin toteuttaa itseäni, olla tekemisissä ihmisten kanssa, kouluttaa ja valmentaa. Sellaista olen tässä sivussa etsinytkin, ja nyt se sitten osui kohdalle! Ihan uskomatonta!

Mutta se muutos, joka on tapahtumassa, on iso! Tähän mennessä olen itse pystynyt vaikuttamaan omiin työaikoihini, saanut juoda aamukahvini useimmiten rauhassa, pystynyt hakemaan tytön päiväkodista ajoissa ja saanut tehtyä perheelle ruoan valmiiksi ennen kuin kaikki ovat kotona. Siis yleensä. Olen kyllä nauttinut siitä, mutta koko ajan olen kaivannut jotain muuta. Olen kaivannut enemmän actionia! Olen kaivannut myös tiettyä rutiinia ja kiireen tunnetta. Tunnen olevani parhaimmillani, kun on paljon tekemistä.

Lisäksi olen halunnut enemmän jotain ihan omaa. Jo tämä blogi on ollut yksi sellainen "jotain omaa", ja tästä olenkin nauttinut ihan hirveästi. Silti olen kaivannut kuulumista työyhteisöön, saada kehittää itseäni, laajentaa omaa mukavuusaluettani, todistaa itselleni pystyväni ja osaavani! Uskon, että minusta on moneksi! Se, että olen äiti, ei vie pois sitä, että voisin olla jotain muutakin. Se, että olen näyttelijä, ei tarkoita, etten osaisi ja voisi tehdä muutakin. Minä voin olla mitä vaan! 

Kippis! Sille!

Alkuvuodesta minulla peruuntui yksi teatteriproggis, ja sitä manailin täällä bloginkin puolella. Silloin tosin totesin myös, että kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Mietin kohtalon oikkuja, ja sitä, kuinka kaikella on lopulta tarkoitus. Tässä nyt kaikki selkiytyy. Minä saan sen kauan mielessäni muhineen päivätyön kiinnostavalta alalta! Ties mihin tämä ovi minut vielä vie! Tunnen kutkuttavaa kihelmöintiä vatsassani ja uudet tuulet tuivertavat hiuksissani..

Että voi ihminen olla onnellinen!

Niin, rohkeasti vain kohti uusia ovia ja uusia uria. Antaa muutosten tuulten puhaltaa!

Hauskaa vappua kaikille!

Love life

Kiti