Myöhästynyt synttärilahja itselleni

Heissan!!

Nyt minä olen niiiiiiiiin innoissani ja onnellinen!! Kyllä se materia vaan joskus tuo onnea! 

Jos ihmettelitte edellisen postauksen tarkkoja kuvia, niin nyt niihin on syy, nimittäin uusi kamera!! Enää tarvitsee oppia kuvaamaan!! Muistatteko, kun tuossa keväällä kirjoitin postauksen unelmastani ja haaveestani saada uusi kamera? Tästä voitte käydä vilkaisemassa. Sain silloin hurjan määrän kommentteja niin puolesta kuin vastaankin tästä haaveilemastani kamerasta, mutta huomattavasti enemmän oli niitä positiivisia kommentteja. Haaveilin silloin valkoisesta väristä, mutta koska olen kuitenkin järki-ihminen, ja sain tämän niin hyvään hintaan, ei värillä loppujenlopuksi ollut enää väliä. Kameran ostin ystävältäni Mialta (Salkkareiden Cindy), kun hänellä se alkoi olla pelkkä koriste hyllyllä... Nyt minun kainalossani kulkee siis musta-hopea Olympus Pen Lite E-PL 7. Jeeeee!!!

Olympus Pen 7 kukkapedillä

Siis vitsit mikä ero kuvien tarkkuudessa! Tässä postauksessa on vielä kuvia kännykällä otettuna, koska ei tämä uusi kamera kuitenkaan niin taitava ole, että osaisi itsestään ottaa kuvia. Tai sitten minä en vaan ole tarpeeksi taitava :D

Siinä hän on!
Ja siinä!
Ja siinä, kauniissa mökkimaisemassa.

Mutta nyt alan opettelemaan tämän ihanuuden käyttöä, ja jatkossa tulette näkemään varmasti paljon paremman laatuisia kuvia. Kuvista itsestään en niinkään osaa sanoa, muuttuuko ne samalla paremmaksi. mutta ainakin nyt on into opetella :)

Olympus Pen 7 ja juhannusruusut :)

Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille!

Love life

Kiti