Niin hyvää ettei sanotuksi saa -lahjaidea

Hei hou ja joululahjaideat jatkuvat!

Kun läheisen nurkat jo täyttyvät tavarasta, saattaa olla vaikea keksiä lahjaksi jotain, mitä hänellä ei ehkä olisi. Tai ehkä joku läheinen on kieltänyt ostamasta mitään materiaa lahjaksi, ja haluat silti häntä jotenkin muistaa. Tai ehkä onkin jo jouluaatto, ja olet todella viime hetken jouluostoksilla, ja mietit pääsi puhki jotain lahjaa, joka olisi saajalleen mieluinen. Noh, tässä teille lahjaidea: maksimaalista nautintoa ja hyödyksi myös terveydelle! Joko arvaat?

Pari viikkoa sitten Lappeenrannassa käydessäni kävin hankkimassa itselleni tätä maksimaalista nautintoa. Kävin nimittäin Lappeenrannan Sokos Hyvä Olon kauneushoitolassa kasvohoidossa. Ja se jos mikä vei sanat suusta! No, kerron siitä hieman myöhemmin.

Kasvojeni iho on normaali, mutta kuivuuteen taipuva. Ja aina näin talven kynnyksellä ihoni on niin kuiva, että oikein mikään tuote ei tunnu auttavan. Nytkin ennen kasvohoitoa olin kärsinyt niin kuivasta ihosta, että nenästäni lähti nahka. Tiesin tarvitsevani kunnon kosteutuksen iholle, ja sitä en ole hyvistä aineista huolimatta saanut. Suunnaksi siis Hyvä Olo ja kosteuttava kasvohoito, kiitos!

Hyvä Olo kauneushoitola sijaitsee kauppakeskus Iso Kristiinassa Sokoksen vieressä. Samassa tilassa toimii myös parturi-kampaamo. Sitäkin voisin joskus käydä kokeilemassa.. Mutta tällä kertaa oli suuntana kauneushoitola.

Varatessani aikaa hoitoon, pyysin mahdollisimman kosteuttavaa kasvohoitoa. Nettiajanvarauksen löydät tästä. Tia, kauneushoitolan ihana kosmetologi sanoi tietävänsä, millainen hoito minulle voisi sopia. Hän tiesi heti, mitkä tuotteet olisivat juuri sopivat minulle. Lisäksi hän sanoi tekevänsä hieronnan kasvoilleni ja intilaisen hieronnan päänahalleni. Oih, kuulostipa rentouttavalta! En siis pannut vastaan, vaan luotin ammattilaiseen.

Odotin tätä kyseistä päivää kuin kuuta nousevaa. Ja vihdoin se päivä koitti. Iloinen Tia odotti minua jo kauneushoitolassa. Hän ohjasi minut hoitohuoneeseen, jossa soi ihanan rauhallinen musiikki ja valot olivat himmeät. Minähän saatan nukahtaa! Ja se ei kuulemma olisi mitenkään tavatonta. Useasti kuulemma asiakas on nukahtanutkin, kun on ollut niin rentoutunut.

Ei muuta kuin paita pois ja hoitopöydälle makaamaan. Tiia laittoi päälleni pyyhkeitä, jotta minulla olisi mahdollisimman lämmin ja mukava olla. Sitten hän aloitti hoidon. En tiedä ihan tarkkaan, mitä kaikkea Tia minulle teki, mutta ensimmäiseksi hän tietenkin poisti meikit. Sitten sain kasvoilleni lämpimän pyyhkeen, ja kohta taas sormet levittivät jotain tuotetta. Kaikki tuotteet olivat toiveideni mukaan kosteuttavia.

Tian käytti mm. seuraavia tuotteita:

  • Superseed : Soothing Hydration- kuivaöljy. Luomulaatuinen 8 öljyn sekoitus : mustaherukan- ja karpalonsiemenöljyt, tyrni, parsa, avokado, kaura, ruusunmarja ja helokki. Kosteusköyhälle, kuivuuteen, ärsyyntyneelle ja herkälle iholle.
  • SOS hydra repair intensive serum : kasvattaa ihon sisäistä vesivarastoa, säilyttää syvien kerrosten kosteuden.
  • Deep moisture fluid: jopa 24 h intensiivistä kosteutta, kevyt helposti imeytyvä koostumus. ( hyvä meikin alle ) Kiinteämpi, kosteutettu, hehkuva iho.
  • Eye contour cream: vähentää turvotusta ja tummia silmänalusia, tasoittaa juonteita , kevyt koostumus imeytyy nopeasti.

Tuotteet olivat kaikki erittäin laadukkaita. Tia käytti kasvojeni hoitoon Mádara ihonhoitosarjaa. Mádara on luonnonkosmetiikkasarja, ja siinä on käytetty luonnon omia tuotteita. Vettä tuotteissa ei ole lainkaan, vaan niissä on käytetty koivunmahlaa, ainutlaatuisia siemenöljyjä, arkitisia marjoja täynnä tehokkaita antioksidantteja ja anti-age vaikutteisia ominaisuuksia. Valitettavasti minäkin jo tarvitsen näitä anti-age tuotteita.

SOS! Erittäin kuivalle iholle, ja vaikuttaa ikääntymiseen.

Vaikka kaikki tuotteet olivatkin todella laadukkaita, parasta oli silti ne hoitavat kädet. Jokainen ihminen tarvitsee kosketusta, ja että se kosketus kasvoilla voikin tuntua hyvältä! Pehmeät sormet, erilaiset sienet, pumpulit ja pyyhkeet, kylmää ja lämmintä vuorotellen, ja edelleen ne pehmeät ja taitavat sormet.

Kun kasvoillani vaikutti kosteuttava naamio, Tia teki päähäni intialaisen päähieronnan. Ja miltä tuntuikin, kun alkoi päässä veri kiertää. Ei sanoja. Kokonaisuus oli vain jotain niin ihanaa! Kukaan nainen tai mies ei voi vastustaa kauneushoitoja. Olen ennenkin sanonut, että jotkut saattavat olla, että eivät halua kuluttaa aikaansa tai rahojaan "turhuuteen", niin tästä on turhuus kaukana. Itse ajattelen asiaa ensinnäkin itsestäni huolehtimisena, toiseksi minä sain sitä kaipaamaani omaa aikaa, ja kolmanneksi stressitasoni laski huomattavasti ja vielä neljänneksi, tämä teki todella hyvää iholleni.

Kun hoito oli ohitse, Tia kysyi tuntemuksiani. Vastaus oli jotain tämän suuntaista: Hmmm..maaamhhhmm.. En saanut yhtään normaalia sanaa suustani hetkeen. Olin niin taipunut johonkin nirvanaan. Puolitoista tuntia hiljaisuutta, vain kaunis musiikki taustalla, silmät kiinni, tuntoaistit äärimmillään ja se kosketus. Aivan ihanaa! Niin hyvää, ettei sanotuksi saanut.

Ja tämä lahjaidea varmasti myös ilahduttaa saajaansa. Itse ainakin voin suositella kauneushoitolalahjaa ruuhkavuosia eläville, kosketusta ja hyvää oloa kaipaaville ja agneihosta tai muista iho-ongelmista kärsiville. Hyvä Olo kauneushoitolassa on tarjolla monenlaisia hoitoja. Kasvohoitojen lisäksi jalkahoitoja, käsihoitoja, erilaisia laitehoitoja, kulmien muotoilua ja värjäystä ja paljon muuta. Jos et suoraan osaa sanoa millainen hoito lahjan saajaa miellyttäisi, voit ostaa lahjakortin. Näin lahjakortin saaja voi itse valita mieluisimman hoidon.

Olin (valitettavasti) niin nautinnon pyörteissä, että unohdin ottaa kokonaan kuvan itsestäni hoidon jälkeen. Tai ehkä oli vaan hyvä, että sitä ei ole. Todennäköisesti olivat silmät puolitangossa, suu typerällä virneellä ja tukka sekaisin.

Lahjaksi kosketusta, rentoutusta ja omaa aikaa...? Pistäkää siis tämäkin idea korvan taakse :)

Love life

Kiti