Nopea ja tehokas kasvojen puhdistaja ja ALEKOODI

Heipähei!

Kerroin teille aikaisemmin testaamastani ihanasta kasvohoidosta, jonka sai tehtyä itse omalla kotisohvalla, voit lukea siitä tästä. Ja nyt sain kokeiltavaksi saman sarjan kasvogeeliä. Kyseessä on siis MAYBEAUTY The Incredible FACE GEL. Kyseessä on kasvogeeli, joka poistaa kuolleita ihosoluja, ja sinä näet ja koet sen ihan konkreettisesti! Ja se tapahtuu sekunneissa! Lisäksi kasvogeeli puhdistaa ihohuokosesi, poistaa talia ja rasvaisuutta iholtasi ja saa kasvosi tuntumaan raikkaammilta.

MayBeauty The Incredible Face Gel

Käyttö on helppoa ja geeli ihanan tuntuista ja tuoksuista. Sitä on yhdessä paketissa runsaasti, joten siitä riittää helposti koko kasvoille. Geeli sopii niin naisille kuin miehillekin. Geeli on kasvisperäistä ja sitä on turvallista käyttää vaikka raskausaikana.

Ihanaa, hempeän vaaleanpunaista ja hyvän tuoksuista geeliä.

Geeli levitetään meikittömille kasvoille pyörivin liikkein. Vältä silmien aluetta. Jo 10 sekunnin jälkeen alkoi sormieni alla tuntua jotain rakeista. Ensimmäisen kerran kun tätä kasvogeeliä kokeilin, luulin siis, että itse geeli muuttuu jotenkin rakeiseksi, ja näin huijaa meitä käyttäjiä luulemaan kuolleiden ihosolujen lähtevän pois. Olin siis hieman skeptinen. Kokeilin seuraavana päivänä tätä kasvogeeliä uudestaan, ja enää ei tapahtunutkaan tätä "huijausta"! Se siis todella oli puhdistanut kuolleet ihosolut kasvoistani edellisenä iltana! Uudemman kerran kokeilin taas viikon päästä tätä kasvogeeliä, ja kyllä, taas saivat kuolleet ihosolut kyytiä. Tämä todella toimii!

Kuollut ihosolukko konkreettisesti näkyy lähtevän
Siinä niitä on!

Sitten vaan pestään geeli pois kasvoilta. Niin helppoa! Kun pesin geelin pois, tuntuivat kasvoni todellakin raikkaammilta, ja näyttivätkin kirkkaammilta. Ihoni kuivuuden takia laitoin kuitenkin taas kosteusvoidetta kasvoihin.

Ihanan raikas lopputulos!

Jotkut käyttävät tätä kasvogeeliä joka ilta kasvojen puhdistuksen yhteydessä, mutta itselleni tämä sopii n kerran viikossa käytettäväksi. Koin, että raikkaus säilyy kasvoillani useamman päivän kerrallaan.

Nyt teilläkin on mahdollisuus saada tätä tuotetta helposti 30% alennuksella klikkaamalla tätä linkkiä http://maybeauty.fi/kirsigel 

Ihanan helppoa! Raikasta päivää teille kaikille!

Love life!

Kiti