Nukkuu vai kukkuu?

Kuva päikkäreiltä rakkaan pikkuisen kanssa <3

Heip,

Mihin ihmeeseen tämä maaliskuun alkukin on jo kadonnut? Aika menee sellaisella vauhdilla, että minä en kyllä meinaa pysyä perässä. Mutta vielä tässä hinaudutaan mukana.

Tuntuu tosiaan, että tämä alkuvuosi on ollut kaikelta osalta melkoista kiirusta. Uusi työ toi omat uudet haasteensa, ja joskus ne ovat menneet myös uniin ja sitten niihin aamuyön tunteihin, kun pitäisi nukkua, mutta ajatukset ovat jo seuraavassa päivässä. "Pitäisi muistaa se ja se, ja sitten soittaa sinne ja sinne, ja ai niin, en muistanut merkata sitä ja sitä, sekin pitää muistaa huomenna tehdä..." Kuulostaako tutulta?

Onko teillä muilla tapana miettiä ja vatvoa yön pikkutunneilla sellaisia asioita, joihin ette juuri sillä hetkellä voi vaikuttaa mitenkään? Minulla on. Ja miten ne kaikki asiat tuntuvatkin silloin yöllä ainakin 7 kertaa pahemmilta, kuin mitä ne todellisuudessa ovat?!

Minulla on ollut nyt muutamia öitä tässä helmi-maaliskuun taitteessa, jolloin olen nukkunut todella huonosti. Osaltaan siihen vaikuttaa vieressä tuhiseva tyttö, joka heräilee yön aikana ja herättää minutkin. Milloin peitto on huonosti, milloin unikaveri kateissa ja milloin vain minun pitää kääntyä häneen päin. Sitten on erikseen ne kerrat kun tyttö on kipeä, ja uni on todella pätkivää sekä hänellä että minulla.

Mutta sitten tuli viime yö. Olin todella väsynyt illalla ja menin sänkyyn 20.38, heti kun olin saanut lapsen unille. Muistan katsoneeni kelloa, kun kömmin peiton alle ja laitoin herätyksen aamuksi klo 5.55. Sen jälkeen olen kyllä simahtanut täysin! Ja seuraavan kerran herätessäni olin varma, että kello oli vasta jotain puolenyön, koska tyttö ei ollut hipsinyt vielä viereeni. Kurkkasin kelloa, ja voitteko kuvitella, se oli jo 5.05! Olin nukkunut täysin putkeen yli 8 tuntia!! Ja se on minulle todellista luksusta! Siinä viiden aikaan ajattelin vielä köllötellä, mutta olin nukahtanut taas ja heräsin kellon soittoon silloin 5.55. Nukuin siis sellaiset 9 tuntia!! Ja sen kyllä huomasin heti aamusta. Olin niin paljon virkeämpi ja paremmalla tuulella, kuin monesti huonosti nukutun yön jälkeen.

Kyllä kunnon unet vaan tekevät poikaa! Niinpä yritän päättää taas, että en anna töiden tai muiden asioiden tulla häiritsemään uniani. Yöt ovat nukkumista, ei kukkumista varten.

Oikein hyvää yötä ja kauniita unia..zzzz...zzzz

Love life

Kiti