Nyyyyyyh, yhyyyy

Heip!

Taas on naama märkänä kyynelistä, kun iikuttuneena katsoin Kadonneen jäljillä tv-ohjelmaa. Se on kyllä niin kyynelkanavat avaava ja liikutuksen ja ilon kyyneleitä tuottava ohjelma. Se kuinka joku saa oman elämänsä palaset loksahtamaan paikoilleen ja löytää omat juurensa, ja sitten tämä henkilö vielä otetaan ilolla vastaan uuteen perheeseensä, nyyyyh ja yhyyy!

Yksi näihin samoihin itkuohjelmiin kuuluva on ehdottomasti aiiiivan ihana SUOMILOVE!! Siinä kun näkee sen oikean välittämisen ja yllätyksen, kun ystävät tai muut läheiset ovat halunneet muistaa juuri tätä yhtä henkilöä. Ja sitten vielä joku ihana biisi suomalaisen artistin tähdittämänä siivittää näitä tunteita. Ei taas muuta kuin Nyyyyh ja yhyyyyy, ja naama märkänä..

Ja kyllä, vielä on yksi ohjelmatyyppi, joka saa koko naamani kastumaan kyynelistä. No tietenkin Salkkarit. No ei oikeasti, vitsi!!  Olinpa hauska! ..Ainakin omasta mielestäni :D Mutta siis oikeasti se yksi ohjelmatyyppi, joka saa minut aina itkemään, on Elämä lapselle -konsertti, Plan kummit (tai joku sellainen)- konsertti ja muut näihin aiheisiin liittyvät ihanat tarinalliset konsertit. Niitä ei vaan pysty itkemättä katsoa, eli nyyyyh ja yhyyyy!

Kuva: Pixabay

Tunnustan muutenkin olevan enemmän tunne- kuin järki-ihminen. Moni voisi luulla minun liioittelevan tunteideni näyttämisessä, mutta kaikki reaktioni ovat täysin aitoja. Yllätyn, pelästyn, innostun, ilostun, hurmaannun jne ja aina täysillä! Ei ole sellaista välimuotoa :D Noh, kait se on näyttelijälle ominaista. Minä en siis ainakaan ole meidän perheessä se järki, vaan ne tunteet. Tosin tyttäremme tulee tunteidensa kanssa hyvin voimakkaasti lähelle minua, tai ehkä jopa ohi...

Mutta ei se ole ollenkaan paha, että on tunteellinen ihminen. Minun on paljon helpompi asettua muiden ihmisten asemaan, olen empaattinen ja pystyn iloitsemaan muiden onnistumisista. Ja toisaalta osaan kuunnella, jos joku haluaa minulle avautua. Pitää siis kääntää tämä tunneyltäkylläisyyskin vahvuudeksi.

Mutta nyt minä lähden unille. Toivottavasti näen unia, jotka tuovat hymyn huulille, eikä saa minua itkemään jopa unissani..

Hyvää yötä!

Love life

Kiti