Ohjeet houkuttelevaan otsikointiin

Heissan!

LinkedInissä törmäsin aivan loistavaan kirjoittajaan, tai siis hänen postaukseensa. Otsikko oli niin houkutteleva, että se oli pakko klikata auki. Otsikko oli: NÄIN KIRJOITAT HOUKUTTELEVIA OTSIKOITA, JOITA ET VOI OLLA KLIKKAAMATTA AUKI. Näin bloggaajana silmäni siis osuivat tuohon otsikkoon. Ja kyllä, tuota linkkiä oli pakko klikata.

Olen aina kokenut olevani huono otsikkojen kanssa. Kuinka ihmeessä osaisin otsikoida postaukseni houkuttelevaksi? Montako sanaa kannattaa otsikossa olla, jotta se olisi juuri sopiva? Lyhyt ja ytimekäs, vai useamman sanan informatiivinen otsikko? Tiedän sen, että esimerkiksi vinkit nopeaan siivoukseen voisivat toimia tai kertominen jostain ihan parhaasta asiasta, jota ilman ei tule toimeen on hyviä otsikkoja. Juu, kyllä. Minulla ei vaan yleensä ole mitään niin fiksua sanottavaa.. No oikeastaan se pari postausta sitten ollut postaus parhaasta harjasta koirankarvoille oli oikeasti informatiivinen ja tietoa jakava postaus. Siihen yritin käyttää tätä toista otsikointitapaa. Noh, toimiko se, en osaa sanoa.

Mutta tämä jo aikaisemmin mainitsemani postaus otsikoinnista on varmasti monelle bloggaajalle tai yleensä kirjoittajalle erittäin hyvä ja tarpeellinen, niin haluan ehdottomasti jakaa teillekin nämä vinkit. Klikatkaa siis TÄSTÄ, niin pääsette tutustumaan otsikoinnin ohjeisiin. Toivottavasti teillekin on tästä postauksesta hyötyä.

Niin, ja elokuukin tekee loppuaan! Se olisi sitten vissii syksy kohta.

Tsemppiä otsikointiinne!

Love life

Kiti