Operaatio hiukset

Heissan!

Kun katson peilistä, näen ylikasvaneet lyhyet hiukset ja monta senttiä pitkän maantien värisen tyvikasvun. Ai että on nättiä ja mieltä ylentävää! Olen viimeeksi päässyt käymään kampaajalla kesäkuussa, joten aika kampaajalle olisi pakko saada pikimiten! Mutta se ei aina olekaan niin helppoa, nimittäin kampaajalle meno. Itse olen viimeiset pari vuotta tullut aina Helsingistä Lappeenrantaan kampaajalle, koska silloin lapsella on hoitaja (mummo) ja itse saan hyvällä omallatunnolla nautiskella päähieronnasta ja hiusten uudistuksesta. Nyt kuitenkin on niin kiireinen ja pikainen käynti tulossa sille suunnalle, että en ehdi mitenkään kampaajalle.

Siis apua!
Miten näin on päässyt käymään?! Huhhuh!

Alkakoon siis operaatio hiukset! Mitä tämä operaatio sitten pitää sisällään? No, ainakin hiusten vahvistamista ja mielellään myös pientä kasvatusta. Joo, olen aina välillä yrittänyt kasvattaa hiuksia, mutta sitten aina kuitenkin päätynyt lyhyeen malliin, ja viihtynytkin siinä todella hyvin. Nyt ajattelin kuitenkin kasvattaa vähän, ihan vaikka vaan viitisen senttiä, jotta saan hiukset leukaan asti. Sitten ne voisi värjätä jotenkin kivasti ja leikata johonkin uuteen malliin.

Huoh...

Minulla on ollutkin aika paljon erilaisia hiusmalleja. Salkkareiden aikaan oli punaista lyhyempää, vaaleaa pitkää ja pätkää. (Minulla ei ole kuvia itselläni, enkä oikein uskalla googlesta kuvia napata, kun en tiedä onko se laillista, joten käykää itse googlaamassa Isabella Holm, ja kuvahaku, niin näette eri tyylit.) Itse en Salkkareiden aikaan juurikaan saanut hiuksiini vaikuttaa, vaan siellä stylisti mietti roolihahmon lookin. Kun aloitin siellä, minun hiukseni leikattiin ja värjättiin punaiseksi. Sitä ennen minulla oli pitkä ja vaalea tukka, lisukkeena vielä pidennystä ja tuuhennusta. Ero oli siis aikamoinen! Mutta ei se mitään, sillä mentiin jonkun aikaa. Sitten halusin taas kasvattaa hiuksia ja värjätä vaaleaksi koko pään. Niinpä sitä vähitellen alettiin muokata siihen suuntaan. Hiukset kasvoivatkin, mutta koska minulla on tällainen suomalainen hiuslaatu, eli hento ja harva, laitettiin minulle taas tuuhennusta hiuksiin. Ah, ne olivat ihanat! Sillä mentiinkin aika pitkään. Sitten tuli taas se vaihe, kun halusin ehdottomasti lyhyemmät hiukset ja ne tuuhennukset pois. Jotta tällainen muutos voitiin tehdä, piti odottaa puolivuotta, jotta sellainen muutos sopi roolihahmon elämään. Pihlajakadulla kun ei käyty kampaajalla :D. Ja sitten kun käytiin, sen piti sopia tarinaan. Mutta sain lyhyemmät hiukset, jes! Ja niillä mentiinkin sitten taas useampi vuosi.

Nyt kun olen jäänyt pois Salkkareista, saan tehdä hiuksilleni mitä haluan. Olenkin lyhentänyt ja lyhentänyt kuontaloani. Nyt kuitenkin ystäväni Harrietin kanssa puhuttua, ajattelin vähän kasvattaa hiuksiani ja tehdä jotain jännää. Ehkä menenkin seuraavan kerran Harrietin käsittelyyn, jos saisin ajan sopimaan lapsen päiväkodin ajalle...

Nyt kuitenkin kasvatus- ja vahvistusoperaatio on alkanut, ja ostinkin vähän apukeinoja.

Biotiinia
Shampoota

Kyseessä on siis biotiinitabletit, jotka vahvistavat hiuksia, kynsiä ja ripsiä, sekä suosittu apteekista saatava shampoo (yli 40-vuotiaille), vaikka olenkin vasta 36! Katsotaan nyt, mitä hiuksilleni tapahtuu, ja milloin pääsen kampaajalle ja mihin.

Nyt antakaa lisää kaikkia vinkkejä, miten saan hiukset kasvamaan ja voimaan paremmin! Ja millaiset hiukset mielestänne minulle on sopinut parhaiten? Millaiseen lookkiin minun kannattaisi pyrkiä?

Ihanaa viikkoa kaikille!

Love life

Kiti