OUMAIGAADOUMAIGAADOUMAIGAAD!!!

OMG, OMG!!

Nyyyyyyyt en tiedä miten päin olisin! Olen vaan niiiiin innoissani! Nimittäin, sain Sports Trackerilta testiin sen kauan himoitsemani valkoisen Suunto Fitness 3 -kellon! Täältä voitte käydä lukemassa haaveistani. Joskus ne haaveet kannattaa näköjään sanoa ääneen! Koskaan kun ei tiedä, milloin haaveet toteutuvat <3 Ja nyt minun on siis selvästi pakko siirtyä kelloni kanssa nykyaikaan ainakin joksikin aikaa :)

Aikaisempi kelloni, korukello, on vuodelta 2006. Ostin sen itselleni ensi-iltalahjaksi, kun minä näyttelin ensimmäisen kerran pääosassa ammattiteatterissa Lahden kaupunginteatterissa. Näyttelin silloin Marilyn Monroen tutuksi tekemän roolihahmon Sugar Kanen roolin musikaalissa Piukat Paikat. Kello on Espritin kello ja maksoi silloin 99 €. Muistan erittäin hyvin, kun hehkutin kelloani ohjaajallemme Mikko Kiviselle ja sanoin ostaneeni sen itselleni ensi-iltalahjaksi. Mikko sanoi kelloa hienoksi, mutta kertoi ostaneensa myöskin itselleen ensi-iltalahjan. Noh, se oli vähän eri luokkaa kuin minun kelloni. Mikko oli ostanut itselleen ensi-iltalahjaksi Mersun.. Noo, se ei silti vähentänyt minun kelloni arvoa ja nykyistä tunnearvoa :)

Mutta nyt voin hyvillä mielin jättää korukelloni korukaappiin ja siirtyä älykellon maailmaan! Tämä upea kaunokainen saa nyt neuvoa minua liikuntaharrastukseni parissa. Vielä en siis osaa yhtään käyttää tätä kelloa, mutta opettelen. Ja sitten kerron teillekin kellon hyvät ja huonot puolet (jos niitä edes on).

Mutta katsokaa nyt! Niin ihana! Ja minä olen niiiin innoissani!!

Uuuuh! Mitä sieltä paljastuukaan..?
Pitänee opetella käyttämään :)
Vanha ja uusi. Vähän eri kaliiperia.. Ja onhan tuo vanha kello jo elämää nähneen näköinen.
Tällä siis mennään!

Nyt ihastelen tätä ja opettelen ottamaan tästä liikunnallisen hyödyn irti. Kellon harjoitukset saa helposti ja vaivattomasti Sports Trackeriin, joten katsotaanpa millaisia lenkkejä tästä eteenpäin tulee! Olkaa siis kuulolla, jos itsekin olette harkinneet tämän kellon hankkimista :)

Love life,

Kitii