Paljon onnea 1-vuotias KIRSIkan kukkia -blogi!

Herramunvereni! Blogini täytti 25.5. 1 vuotta, ja minä unohdin sen! 

Kuva: Jenna Karivuo

Vitsit, minä olen blogannut jo yli vuoden! Miten ihmeessä tämä aika on mennyt näin vauhdilla! Kiitos teille kaikille lukijoilleni, että olette tulleet mukaan minun blogimatkaani. Alkuun en osannut odottaa muita lukijoita kuin vanhempani, mutta ajan kuluessa huomasin, että kyllä tätä lukee muutkin, kun he. Lämmin kiitos teille kaikille <3. Kyllä se motivoi kirjoittamaan enemmänkin, kun huomaan, että kirjoituksiani luetaan. Ja kommentoidaan! Se on kyllä mukavaa! On ihanaa saada "tutustua" teihin lukijoihin ja keskustella teidän kanssanne.

Vuoden aikana olen kirjoittanut 166 postausta. Aiheina on ollut milloin mitäkin. Sanoin jo ensimmäisen kuukauden jälkeen, että blogini on rönsyilevä, mutta niin olen minäkin. Eikö se olekin tärkeää, että blogi on kirjoittajansa näköinen? Siinä olen mielestäni kyllä onnistunut. Tavoitteeni on ollut olla positiivinen, aito ja melko tavallinen. Tavallisien ihmisten tavallisiin asioihin on niin ihanan helppo samaistua. Kuvia en osaa ottaa edelleenkään, enkä myöskään omista vieläkään hyvää kameraa, mutta jos se vaikka olisi tämän toisen blogivuoden tavoite: ostaa hyvä kamera ja kehittyä kuvien ottamisessa. Kirjoituksissani taas olen mielestäni kehittynyt parempaan suuntaan. Enää en ole niin kriittinen omia rustailujani kohtaan, ja toteankin välillä itselleni, että aina ei vain voi onnistua :) 

Olen nauttinut todella paljon blogini kirjoittamisesta. Tämä on minulle keino rentoutua ja purkaa ajatuksiani, jakaa kokemani ilot, ja toisinaan antaa vertaistukea. Ja jos joskus saan jonkun lukijan postauksillani hyvälle tuulelle, olen mielestäni onnistunut.

Jos haluatte lukea vielä ihan ensimmäisen postaukseni, löydätte sen tästä. Sama ihminen täällä edelleen kirjoittaa. Voi että, nyt vain kohti seuraavaa vuotta. Toivottavasti pysytte edelleen matkassani <3

Kuva: Kirsta Mantsinen Muah: Iiris Virranta

Happy birthday my dear blog!!!

Love life

Kiti