Paras kenkähankinta ever!

Moikka,

Tiedättehän nämä sateiset kevätpäivät, Suomen sateisen kesän, pimentyvän ja sateisen syksyn, sekä loskaiset ja märät talvet? Ah, kylläpä Suomen sääolosuhteet ja neljä upeaa vuodenaikaa kuulostavatkin todella mukavilta ja upeilta... No joo, on niissä kaikissa ne omat hyvät puolensa, mutta oikeasti, kyllä meillä sadetta täällä Suomessa riittää. Ja siitä syystä olen hankkinut itselleni parhaat kengät ever! Joo, kumisaappaat periaatteessa, kyllä. Mutta nyt myös sellaiset, jotka ovat katseenkestävät työelämääkin ajatellen.

Viime tammikuussa olin saanut aikalailla tarpeekseni Helsingin märästä talvesta. Lappeenrannassa vieraillessani otin asiakseni löytää itselleni kumisaappaat, jotka välttäisivät myös töissä: siis jokasäänsaappaat. Kiersin useita eri kenkäkauppoja Lappeenrannassa (kyllä, sielläkin on useita kenkäkauppoja), ja yritin löytää etsimäni. Tammikuu oli selkeästi aika huono ajankohta etsiä näitä kyseisiä kenkiä, mutta sitten Halosen kenkäosasto toi toivotun tuloksen. Halonen ei petä koskaan! Sieltä löytyi kaupan peräältä hylly, jossa oli jopa kahta erilaista mallia jokasäänsaappaita. Kokeilin molempia, ja toiset olivat juuri sellaiset, kuin olin etsinyt. Ehkä jopa vähän tyylikkäämmät, kuin olin ajatellut. Hintaa oli 95 €, mutta alennusta niistä oli 30%, hinta jäi lopulta siis oikein mukavaksi.

Ja mukavat ovat olleet kengätkin. Ja kovassa käytössä. Joo, olen ehkä vähän aikuistunut ja järkevöitynyt, kun oikeasti haluan panostaa jokasäänsaappaisiin. Ennen koin ne ehkä rumimmiksi ja kamalimmiksi kengiksi ever, mutta niin vaan ikä ja mukavuudenhalu (kuivat jalat) vievät voiton muusta. Eikä ne kengät ole mitenkään rumat enää. Kait nekin ovat tässä vuosien varrella hieman tulleet tyylikkäimmiksi. Tai sitten minä olen vain aikuistunut, mene ja tiedä.

Mutta parhaat kengät taas tähän sateiseen kevääseen!

Joko sinulla on jokasäänsaappaat? Vai oletko liian nuori tai tyylikäs käyttämään sellaisia, hih :)

Vaikka omat jokasäänsaappaani ovatkin ihan parhaat, toivon silti niitä aurinkoisia ja lämpimiä päiviä, jolloin voisin laittaa vain sandaalit tai olla paljain jaloin.

Love life,

Kiti