Piristävä punainen!

Hola!

Tänään ajattelin piristää itseäni (ja nyt teitäkin) harmaan ja sateisen päivän piristävällä outfitillä! Kuvat ovat jostain kumman syystä normaaliakin p*skemman laatuisia, mutta onneksi värit kuitenkin erottuvat.

Punaista piristämään!

Päätin piristää itseäni siis punaisilla saappailla, jotka löytyivät taloyhtiömme jätehuoneesta (kyllä!), Salkkareiden Katariinan vanhalla punaisella neuleella ja ihan omalla punaisella huulipunalla. Joo, aina ei ole ihan niin justiinsa, että mistä ne vaatteet ovat löytyneet, ja onko ne nyt ihan uutuuttaan hohtavia.

Tosiaan, eräänä päivänä olin viemässä roskia jätehuoneeseen, niin sieltä löytyivät nämä yksinäiset saappaat, sisällään lappu, jossa luki suurinpiirtein näin: 

Saat meidät! Olemme kokoa 36-37. Muuten joudumme roskiin.

Niinpä minä sitten pelastin ne kamalalta kohtalolta! Ja hyvin ovat saappaat minua nyt palvelleet! Ehjät ovat ja melko sopivatkin, jopa villasukka mahtuu sisälle!

Ja tuo paita. Jasmin Hamid sen varmasti tunnistaakin. Se on nimittäin ollut hänen päällään ennen muinoin kun vielä Salkkareissa Katariinaa näytteli. Siellä aina välillä järjestettiin kirpputoreja, ja roolihahmojen vaatteita pistettiin pilkkahinnalla myyntiin, ja niinpä me saimme niitä ostaa sieltä omaan käyttöön. Tämä paita on siis jo ainakin 4 vuotta vanha... Mutta ihanan piristävän värinen! 

Huulipunan kaivoin kylppärin kaapista, koska muistin, että joskus on sellainen kirkas punainenkin tullut ostettua. Parasta ennen päivä on varmasti mennyt jo aikoja sitten ohi, mutta kyllä se vielä hyvin tarttui!

Mikähän kumma näistä kuvista teki noin kamalan rakeisia? Onko oikeasti nyt niiiiin harmaata, että ennen hyvin toiminut kännykkäkamerakaan ei enää pysty parhaimpaansa? Tosi tylsää! Josko ensi kerralla kuvan laatu olisi taas parempi...

Miten te piristätte itseänne harmaana ja sateisena päivänä?

Olkoon mieli valoisa ja aurinkoinen, vaikka ulkona tihuttaa ja taivas on harmaa!

Love life

Kiti