Pukeutuminen lähtee alusvaatteista

Vatsa litteäksi, peppu pystyyn, rinnat ylväästi ylös, ryhti suoraksi ja leuka ylös. Voisi kuvitella olevansa tanssitunnilla, mutta ei, olen vain juuri saanut päälleni oikeanlaiset alusvaatteet. Miten paljon kunnon alusvaatteet voivatkaan vaikuttaa kokonaisilmeeseen!

Kävin Imatralla Alusasuliike AlexSandrassa tutustumassa aluspukeutumiseen. Sisään liikkeeseen astuessani näin paljon kauniita rintaliivejä, oli pitsisiä, tasaista, punaista, mustaa, söpöä pinkkiä ja vaikka mitä. Silmäni vaelsivat hyllyltä toiselle. Jokaista rintaliiviä oli ihan pakko koskettaa. Ne olivat niin kauniita! 

Pehmeitä materiaaleja ja kauniita yksityiskohtia

Syy miksi kyseiseen liikkeeseen menin, on se, että en yksinkertaisesti enää tiedä omaa kuppikokoani tai sitä, millainen rintaliivi olisi juuri minulle hyvä. Takana kun on kuitenkin raskaus ja imetys. Toki olen näiden vartalonmuutosten jälkeenkin ostanut parit rintaliivit, mutta miten ne aina sitten löystyvätkin, roikkuvat, hankaavat tai tuntuvat muuten niin epämukavilta! Ja sekin vielä, että löysää ihoa on ihan mukavasti jäänyt vatsan päälle, kesällä tulleet kilot tuntuvat jämähtäneen lantiolle ja reisille, eikä mikään vähänkään istuvampi vaate oikein näytä hyvältä. Siis APUA!

Harvalla meistä on tällainen kroppa, mutta istuvat ja sopivan kokoiset alusvaatteet voi meistä jokainen omistaa.

No mutta, nyt sitä apua sain. Kyllä se pukeutuminen lähtee alusvaatteista!

Tiukka mekko voi siis näyttää ja tuntua ihan hyvältä!

Kuvassa on hyvät ja oikean kokoiset rintaliivit, alusasu, joka vetää makkarat sisään, nostaa ryhtiä ja pakaroita! Mikä ero niin ulkoisesti kuin sisäisestikin! Siis tällaiseltako pitäisi tuntua, kun on kunnon alusvaatteet päällä? Wau!

Jokaisen naisen vartalo muuttuu vuosien saatossa. Painoa saattaa tulla lisää tai tippua useitakin kiloja. Tullaan raskaaksi, imetetään, ja sitten ihmetellään, mitä niille kauniille ja terhakoille rinnoille oikein on tapahtunut. Kuitenkin sitä aina mennään sillä samalla kuppikoolla ja ympärysmitalla, jolla ollaan menty jo parikymppisestä lähtien. Etsitään aina vaikka sitä C-kuppia, koska aina se on sen ollut. Olisihan se kiva, jos aina pysyisi samankokoisena  kuin parikymppisenä, mutta niin se vaan vuosien saatossa kroppa muuttuu, halusi sitä tai ei. Vaikka pysyisitkin "samankokoisena", ei se silti tarkoita sitä, että rintasi pysyisivät..

Oliskohan nämä hyvät? Ainakin on söpöt!

Nyt kun pääsin kokeilemaan itselleni uusia rintaliivejä, tuli tunne kuin en olisi koskaan osannut ostaa rintaliivejä. Ensimmäiseksi mitattiin minun ympärysmittani rintojen alta. No, se oli edellisestä kerrasta suurentunut 2cm. Sitten sain sovitettavaksi muutaman erilaisen rintaliivimallin. Rintaliivimallejakin on siis vaikka kuinka paljon! On pyöreitä, pisaran mallisia ja balcony-mallisia, push-uppeja, kaarituellisia tai kaarituettomia, olkaimettomia, urheiluliivejä, T-paitaliivejä, imetysliivejä ja proteesiliivejä. Menin jo ihan pyörryksiin!  Kaikissa löytyy useita eri värejä ja kokoja, joten jokaiselle naiselle varmasti löytyy sopivat.

Minä sain sovitettavaksi ranskalaista pitsiä olevat balcony-malliset liivit. Ne olivat kauniit ja mukavat! Ihan kuin ei olisi liivejä ollutkaan, niin mukavilta ne tuntuivat. Seuraavaksi sain kokeiltavaksi jumalaisen hyvältä tuntuvat, punaiset push-up liivit, joissa oli vielä kaunis decoltee.

Marlies Dekkers Space Odyssey - chilipepper

Minun päälläni nämä samaiset liivit näyttivät vähintäänkin yhtä hyviltä, kuin yläpuolella olevan mallin päällä! Uskomaton fiilis, kun rinnat ovatkin taas "oikeilla paikoillaan". Ja samalla rinnat suurenivat silmissä! Nämä minä haluan!

AlexSandra alusasuliikkeessä oli alusvaatteiden lisäksi myös laadukkaita Wolfordin vaatteita. Tietenkin sukkahousuja, mutta myös mekkoja (ylempänä oleva Wolfordin musta mekko muunmuassa), paitoja ja kauniita toppeja, joita pystyi pukemaan ylleen monella eri tavalla.

Yksi ja sama asuste muokkautuu moneen!

Ja pakko mainita vielä uima-asut. Monet lähtevät talven aikana lomalle etelään, ja sitten huutelevat fb:ssa, kun eivät löydäkään mistään tähän vuodenaikaan (tai talvella) bikinejä tai uimapukuja. No täältä löytyy niitäkin, ja koko vuoden ympäri!

Bikinejä ja uimapukuja moneen makuun

AlexSandran valikoima oli laaja ja laadukas. Monesti sitä kuvittelee, että alusasuliikkeiden tuotteet ovat ihan kamalan kalliita, mutta ei nämä hinnat päätä huimanneet. Toki joidenkin ihanuuksien hinta oli lähempänä sataa euroa, mutta huomattavasti enemmän oli tuotteita ihan normaaleille kukkaroille.

PrimaDonna, Aubade, Marie jo, Pallas Athene, Marlies Dekkers, Simone Perèlé, Anita

 Sain niin hyvää palvelua, uusia ohjeita, minulle sopivia malleja jne. että en enää edes yritä ostaa itsekseni alusvaatteita, vaan turvaudun aina ammattilaisen apuun. AlexSandra palvelee meitä Lappeenrannassa, Imatralla ja Savonlinnassa.

Niin, ja kuulemma nainen tarvitsee vain viidet hyvät rintaliivit! Kun yhdet ovat pesussa, yhdet ovat päällä, yhdet kaapissa odottamassa, yhdet urheiluun ja yhdet juhlaan. Kyllä tuossa määrässä kannattaa satsata ennen kaikkea laatuun. Yhdet hyvät liivit kun voivat kestää (vartalon muutoksia lukuunottamatta) useamman vuoden. Ja vaikka hinta saattaa kerralla vähän kirpaista, niin pitkällä juoksulla sitä säästää. Ja kannattaapa sitä poiketa katsomaan poistotuotteitakin! Parilla kympillä kun saattaa löytää vaikka 80€ liivit!

Kesän uima-asuja poistohintaan!

 

Uuuuh, sexyyyy!

On se ihanaa olla nainen!

Mukavaa lokakuuta ja leppoisaa lauantaita!

Love life

Kiti