Yllätys rautakaupassa - ja ARVONTA

Hellurei!

Tämä postaus tulee sisältämään paaaaaaaaaljon kuvia! Kuvista saan kiittää ystävääni Hannaa, jolla kamera pysyy kädessä vähän eritavalla kuin allekirjoittaneella...

Mutta sitten asiaan! Luvassa on sisustuspostaus ja lopussa ARVONTA! Kuvat eivät olekaan mistään ihan tavallisesta sisustuskaupasta, vaan sellaisesta liikkeestä, josta saisin ostettua itselleni vaikka koko talon. Taloon pitäisi saada tietysti myös lattiat, kodinkoneet, seinät, ehkä myös terassi, pihakalusteet, tapetit, maalit jne. Ja kaikki nämä löytyvät yhden katon alta. Huonekaluja ei sentään täältä saa, mutta sitten taas kauniita ja trendikkäitä piensisustustavaroita kyllä saa. No missä minä sitten olen? Olen Lappeenrannassa.....K-Raudassa! No joo, minä, rautakaupassa!

K-Rauta ja Rautia yhdistyivät, ja sen myötä myös K-Rauta on saanut uuden ilmeen. Tätä uutta ilmettä minäkin kävin Lappeenrannan K-Raudassa ihastelemassa. Minä itse en ole rakentamassa yhtään mitään, mutta moni ystäväni rakentaa, tekee pientä pintaremonttia kotiinsa tai sitten aloittavat laittamaan kesämökkiä kuntoon. Minä rakastan kaikkia sisustusohjelmia, joten senkin takia oli nyt mukava käydä katsomassa, mitä tämä uusi K-Rauta pitää sisällään. Ties vaikka saisin inspiraatiota itsekin!

Sisään astuessani näin heti ovensuussa kauniin ja harmoonisen pihakalusteryhmän. Voi kun minulla olisi omakotitalo, jossa olisi oikein iso terassi! Sinne haluaisin juuri tämän tyylisen pihakalusteryhmän.

Me asumme siis kerrostalossa, eikä meidän parvekkeelle tällaista ihanuutta mahdu, vaikka aika iso parveke meillä onkin.

Tällainen tuoli parvekkeellemme kyllä mahtuisi, vaikka kaksin kappalein.

Tuolin tyyli on vähän kuningatarmainen, mutta olenhan minä meidän kodin ehdoton kuningatar, joten hyvin tuollainen meidän parvekkeelle sopisi. Ja Tuo tuoli oli todella hyvä istua! Siinä voisin hörppiä aamukahvia, ottaa aurinkoa, lukea kirjaa... Oih, kesä! Tule jo pian! Ai niin, eihän minulla ole tätä tuolia...ainakaan vielä.

Mennessäni myymälään ja katsoessani vasemmalle, näky oli aika pitkälle sitä mitä odotinkin. Suuri liike pitkine käytävineen. Katon rajasta löytyi ohjeviittoja: valaisimet, lattiat, kylpyhuoneet, työkalut, vihermaailma, ruuvit yms. En nyt muista, mitä viitoissa tarkkaanottaen luki, mutta selvästi oli kaikki esillä. Oikealle katsoessani kulmani nousivat.Ensimmäisenä oli mattoja ja verhoja. Siis kuuluvatko nämäkin K-Raudan valikoimiin?

Takaseinällä näkyi upeita tapetteja ja sisustusesineitä!

Siis oikeasti! Tiesinhän minä valaisimien ja tapettien kuuluvan valikoimaan, mutta että myös matot ja verhot? Tai varsinkaan piensisustus. Enpä olisi osannut piensisustusta tulla rautakaupasta etsimään. K-Raudalla on oma Cello Season piensisustusmallisto, ja se on lanseerattu viime syksynä. Nyt on tullut uusi kevätmallisto. 

Cello Season on sesonginmukainen mallisto, joka uudistuu aina uuden kauden alkaessa. Kevään 2017 mallisto on raikas ja se sisältää vedenvärisiä, harmaita ja vaaleita ihanuuksia.

Myymälässä ei ihan kaikkia tuotteita ole, joita Cello Seasonin sivuilla näkyy, mutta verkkokaupan kautta kaikki tuotteet ovat helposti tilattavissa. Tästä pääset suoraan verkkokauppaan.

Ja sitten niitä upeita tapetteja. Nykyään ihmiset maalaavat paljon seiniään, koska se koetaan helpommaksi muuttaa halutessaan. Mutta jos laittaisikin jonkun oikein näyttävän tapetin, niin haluaisiko sitä muuttaa lainkaan? Meillä on kotona sekä tapetoiotuja seiniä että maalattuja. Valitsin tapetit erittäin tarkasti, ja olen ollut niihin todella tyytyväinen. Nyt tulikin tunne, että olisipa ihana uudistaa niitä maalattuja seiniä jotenkin. Katsokaa nyt näitä herkkuja!

Valokuvatapetti

Eikö ole hieno?! Valokuvatapetti! Meillä jokaisella olisi mahdollisuus saada omaan kotiin seinä vaikka ihanalla mökkimaisemalla, kunhan kuvan laatu on tarpeeksi hyvä. Ja toimitusaika on vain 4-7 päivää! Mahdollisuus on valita myös K-Raudan omasta valikoimasta mieleisensä valokuvatapetti. Tästä pääset tutustumaan valikoimaan.

Onpa hauska seinäidea vaikka lapsen huoneeseen!
Valkuvatapetista tietoa

Lisäksi K-Raudasta löytyy mm. Rivera Maisonin ja Boråstapeterin tapetteja. 

Tutkinnassa Rivera Maisonin tapettikirja
Seinällinen tapettivaihtoehtoja
Esimerkkiseiniä
Ihanan hempeelempee
Laattatapetti

Erilaisia ja upeita tapettivaihtoehtoja oli vaikka kuinka paljon! Ja upeita ja hauskoja valaisimia! Ja niitä kauniita piensisustustavaroita! Kyllä sitä inspiraatiota tuli ihan yllinkyllin!

Tyylikäs ja erilainen kattovalaisin
Ja aika pähee Star wars pöytälamppu
Söpöt valaisimet lastenhuoneeseen :)

Rautakaupassa oli melko vilkasta, ja huomasinkin, että kuvitelmani "mieskaupasta" olivat hyvin vanhanaikaisia. Myymälässä oli paljon pariskuntia valitsemassa yhdessä materiaaleja tai hakemassa inspiraatiota ja ideoita omiin projekteihinsa. Myös miehet viihtyivät tapettien ja piensisustustavaroiden luona. Rakennetaanhan siinä yhteistä kotia muutenkin kuin vain katolla ja lattialla. Ja voihan se olla, että mies viihtyy paremmin sisustusostoksilla rautakaupassa, kun kavereille voi sanoa vaan menevänsä K-Rautaan, haha! Tai ehkä ajatustapani on vanhanaikainen myös tässä asiassa. Noh, oli miten oli, minua ihastutti tämä sisustuspuoli, ja minut saa tulevaisuudessa paljon helpommin rautakauppaan. 

Mutta nyt se arvonta!

Vastaamalla tähän blogin kommenttiosioon, mitä sinä ostaisit K-Raudasta, voit voittaa 50€ arvoisen lahjakortin K-ketjun kauppoihin! Valinnan varaa on, sillä K-ryhmän lahjakortti käy maksuvälineenä paitsi K-Raudassa, niin myös K-citymarketissa, K-supermarketissa, K-marketeissa, Budget Sportissa, Intersportissa, Kookengässä, K-maataloudessa, Askossa ja Sotkassa.

Voit osallistua arvontaan myös instagramini (@kirsistahlberg) puolella, jossa on jaossa toinenkin samanlainen 50€ lahjakortti!

Kannattaa osallistua!

Mitä sinä siis ostaisit K-Raudasta?

Onnea arvontaan!

Love life

Kiti

VOITTAJA ON ARVOTTU, JA VOITTAJAAN OLLAAN YHTEYDESSÄ SÄHKÖPOSTITSE! PALJON ONNEA VOITTAJALLE!

KIITOKSET VIELÄ KAIKILLE OSALLISTUJILLE!

KE 19.4.2017 KLO 14.47