Salainen joulupukki Kotkasta?

Hola!

Starbox-blogiportaali on kyllä ihana yhteisö. Se tuli todistettua jälleen kerran, ja tällä kertaa Starboxin ihanalla idealla Secret Santa. Tässä ideana oli se, että yksi bloggaajista, tällä kertaa ihana Niin paljon että riittää -blogin Anni, heilutti taikasauvaansa, ja arpoi jokaiselle Secret Santa -ideaan osallistuvalle lahjansaajan. Ja sitten tälle ystävälle salainen joulupukki lähetti lahjan, jonka toivoi miellyttävän saajaansa. Minäkin halusin osallistua tähän, koska on ihana ilahduttaa muita. En tiedä, osasiko minun lahjansaaja arvata, kuka lahjan lähetti, mutta sillä ei ole niin merkitystä. Tärkeintä on, että lahjansaaja tiesi, että häntä on ajateltu lahjaa hankkiessa.

Kiitos S.S. :)

Minäkin sain siis oman salaisen joulupukkini ja häneltä ihanan lahjan. Sain lahjaksi jotain sellaista, mitä en tiennyt olevan olemassakaan. En ikinä ollut nähnyt sellaista. Kyseessä oli kaunis Kätketty metsä -kirja. Siinä raaputetaan esiin kauniita ja lumoavia kuvia. Vähän niin kuin silloin 90-luvulla kuvaamataidon tunneilla, kun ensin väritettiin tai maalattiin valkoinen paperi eri väreillä ja sitten (ehkä) huopakynällä väritettiin kaikki mustaksi. Sitten aloitettiin raaputtamaan mustaa väriä pois, ja alta paljastui ne aiemmin maalatut värit. Muistatteko?

Nyt kuitenkin sain kirjan, joka oli valmiiksi väritetty ja valmis raaputettavaksi. Kirja odottaa vielä raaputtajaansa. Raaputuksen aika on sitten, kun minulla on hetki omaa aikaa. Lämmin kiitos salaiselle joulupukille, joka ilmeisesti asuu Kotkassa, niin taisi paketissa lukea :) Luulen, että tämä kirja on sellainen, joka saa raaputtajansa koukkuun. Katsotaan, kuinka käy :)

Siitä raaputtamaan!

Kiitos vielä ihanille kanssabloggajilleni niin tästä Secret Santasta, pikkujouluista, tuesta ja turvasta blogatessa, siitä, että olen saanut tutustua teihin ja teidän upeisiin blogeihinne, sekä siitä, että ilmeisesti myös ainakin osa teistä lukee blogiani. Jatketaan ensi vuonna taas. Autetaan ja tuetaan kirjoituspatojen tai teknisten ongelmien osuessa kohdalle, kannustetaan toisiamme eteenpäin ja luetaan postauksia. Eteenpäin sano mummo lumessa!

Kiitos Starbox ja armaat bloggaajakollegani vuodesta 2017!

Love life,

Kiti