Sisustushaaveita

Heissan!

Onko se tämä syksy vai mikä se on, kun tuntuu, että haluaisi koko kodin sisustuksen pistää uusiksi. Tai ehkä se lähti siitä uudesta matosta, jonka ostin meidän olohuoneeseen jokunen aika sitten.. No en tiedä, mutta sisustuskuume on kauhea! Silti kuitenkin maltan mieleni, ja tyydyn vain ihailemaan Pinterestin ihania sisustuskuvia. Vaikka kerran työpäivän aikana oli juuri vartti aikaa ennen yhtä tapaamista, ja pistäydyin nopeasti Vepsäläisellä.

En tosiaankaan ole ostamassa nyt uutta sohvaa meille, mutta ainahan sitä saa haaveilla. Uusi sohva muuttaa meille ehkä sitten, kun Molly-mummelista aika jättää. Mutta silti haaveilen uudesta, vähän pienemmästä sohvasta. Haluaisin olohuoneeseemme lisää tilaa ja ilmaa, ja tämä meidän nykyinen sohvamme, joka on kyllä ihana lökösohva, on ehkä hieman liian massiivinen. Haaveissani olisi siis hieman pienempi, yhdellä divaanilla varustettu vaaleanharmaa sohva.

Sitten olisi ihanaa saada isohko String-hyllykokonaisuus yhdelle seinälle, ja mielellään valkoisena. String-hyllyt ovat myös niin ilmavia ja kevyitä, lisäksi ne ovat muokattavissa. Uusia lisähyllyjä, lasivitriinejä, kaappeja, laatikoita ja vaikka mitä saa ostettua lisää tarvittaessa. Niin kätevää ja kaunista. Ja valitettavasti myös kallista.

Tätä kokoluokkaa, mutta...
..valkoisena.

Lisäksi meillä on iso (ja ihan sairaan hyvä istua) nojatuoli, oikea laiskanlinna. Mutta jälleen kerran, se on niin iso. Olen haaveillut vaaleanharmaasta kevyemmästä nojatuolista. Se voisi olla vaikka pyörivä, tai sitten ei.. Sellainen kapea K-tuoli voisi olla aika kiva. Tuossa alla olevista kuvista alempi tuoli raheineen olisi aika kiva.

Tämä Jyskin valikoimasta. Sielläkin on tullut pyörähdettyä.

 Lisäksi olisi kiva saada vanhempieni mökiltä vanha senkki sisustukseen..

Tässä se senkki. Että tiedoksi vaan vanhemmillenikin :D

En vielä tiedä mitä pistäisin mihinkin, mutta on ihanaa mietiskellä, sisustaa ajatuksissa ja haaveilla. Onhan näitä haaveita, ja niin pitää ollakin. Ehkä joku haave aina välillä pääsee toteutumaankin.

Oi, voittaisinpa lotossa, ja pääsisin laittamaan koko olkkarin uusiksi :D Niin, ja sitten parvekkeen... Ja sitten... ja sitten... Niinpä niin.

Leppoisaa lokakuuta!

Love life

Kiti