Starboxin inspiroivimmat blogit

Heissan!

Tällä kertaa on luvassa kunnianosoitus meidän Starboxin mahtaville bloggareille! Tässä sekalaisessa seurakunnassa on varmasti blogeja jokaiseen makuun. On ruoka-aiheisia blogeja, muotiin ja kauneuteen keskittyneitä blogeja, ajatteluun ja itsensä tutkiskeluun liittyviä blogeja, liikuntaan, käsitöihin ja eläimiin painottuvia blogeja. Lisäksi löytyy niitä rönsyileviä ihania lifestyle blogeja ja paljon muuta. Itse olen kirjoittanut blogia Starboxissa nyt vuoden 2016 toukokuusta lähtien, ja siitä asti olen lukenut Starboxin blogeja. Toisinaan ehdin lukea useampaakin, toisinaan luen niitä, jotka kuuluvat jo vakiolistalleni.

Haluankin nyt nostaa esiin muutamia vakkariblogeja, ihailemiani sekä inspiroivia blogeja. Käykää tekin lukijat tutustumassa niihin, ties vaikka löytäisitte itsellenne uuden seurattavan blogin.

Vakioblogit:

PappilaPappilablogi kuuluu ehdottomasti lukulistalleni aina. Pappilan humoristinen lähestymistapa saa hymyn huulille. Pappilan taidokkaat leipomukset saavat minut vain toivomaan, että olisin edes puoliksi yhtä kätevä käsistäni. Pappilan ihanan rehellinen ja hullu tapa tehdä kaikkea jännää saa toisinaan oman elämäni tuntumaan todella tylsältä :) Ja ah, miten ihana sisustustyyli Pappilassa on! Sekin vielä!

KatalogiTämä nainen on Parikan kenkiä, merkkilaukkuja, kauniita vaatteita ja huulipunia rakastava viiden lapsen äiti, joka joutuu tasaisin väliaikoihin noloihin tilanteisiin. Ja voitteko uskoa, hän on isojen kuorma-autojen ratissa kuin kotonaan. Ja vaikka olisi Dimexit jalassa, ei huulipuna unohdu koskaan. Katalogissa pääset mukaan kokkailemaan, nauttimaan Jarkko Aholasta ja nettishoppailemaan. Jos siis tarvitset vinkkejä siihen, Katalogi osaa varmasti auttaa :)

Inspiroivimmat blogit:

Lumottu polkuMitä vain voi tapahtua, kun Lumottua polkua tallaa. Kun Lumotussa polussa jostain innostutaan, niin todennäköisesti muutaman viikon sisällä saa lukea, kuinka tämä innostus on muutettu todellisuudeksi ja mahdoton mahdolliseksi. Lumotun polun mukana pääsee matkustamaan ympäri maailmaa, osallistumaan erilaisiin juhliin ja gaaloihin ja mahdottomilta tuntuviin ideoihin. Inspiroivinta on se, kun kaikesta löytää ilon, onnen ja mahdollisuuden. Ja kaikki on vain asenteesta kiinni! Tämä jos mikä inspiroi!

NiittykukkiaRakastan Niittykukkia -blogin ajatusmaailmaa. Tästä blogista saa vinkkejä kirjallisuuteen ja itsensä etsimiseen ja löytämiseen. Niittykukkia blogia kirjoittaa nainen, jolla on halu kasvaa ja kehittyä ihmisenä toivomaansa suuntaan, ja hän on lähtenyt sitä toteuttamaan. Muutos on mahdollista, jos oikeasti sitä haluaa. Tästä blogista saat vinkkejä vaikka oman aarrekartan tekemiseen. Lisäksi luontokuvat, joita Niittykukkia blogissa näkee, on jotain lumoavaa! Tämän blogin parissa mieli rauhoittuu.

WillaSarkko: Gluteenitonta ruoanlaittoa ja käsitöitä. Tämä blogi saa monesti veden herahtamaan kielelle. Lisäksi tästä saa tarvittaessa loistavia reseptejä gluteenittomaan leivontaan. ...Vaikkakaan minä en leivo..

Ihailemani blogit:

SokeristoryTämän blogin kädentaidot ovat jotain hämmästyttävää! Askartelua ja kakkujen leipomista todellisella taidolla! Hienompia kakkuja en ole ehkä koskaan nähnyt missään! Jos olet siis innokas leipuri, niin käy hakemassa inspiraatiota Sokeristoryn postauksista. Minä itse en leivo, mutta silti tulee näitä herkkukuvia ihailtua.

Voe äetiKäsityöihme. Voe äetissä näkee upeita neulomuksia, ja monesti tulee sellainen olo, että ehkä minäkin osaisin jotain tehdä. En ole vaan vielä päässyt aloittamaan yhtään neulomusta, mutta ehkä vielä joskus. Lisäksi Voe äetissä pääsee ihailemaan kädentaitoa diy-postauksissa. Olisipa sitä itse yhtä taitava, kärsivällinen ja kekseliäs...

Starboxissa on paljon upeita blogeja, kuten sanoinkin. Kun teillä on aikaa, käykää tutustumassa erilaiseen tarjontaan. Tästä pääsette suoraan tutustumaan kirjoittajiin ja blogeihin.

Ja vinkatkaapa minulle teidän suosikkiblogejanne, ehkä minäkin löydän sieltä jotain uutta ja innostavaa luettavaa :)

Leppoisaa viikonloppua vaikka Starbox-blogien parissa!

Love life

Kiti