Taaperon huone uusiksi

Heissan!

Niin se meidän pieni vauva on muuttunut jo taaperoksi. Hänestä on tullut itsenäisempi ja huomattavasti itsepäisempi pikkuneiti. Lapsi kasvaa, ja niin on aika "kasvaa" lapsen huoneekin lapsen mukana.

Meillä neiti nukkuu edelleen pinnasängyssä, ja nyt on todellakin aika vaihtaa se isompaan. Hakusessa on jokin valkoinen, selkeälinjainen jatkettava juniorisänky. Nyt tarvitsisinkin teidän apuja. Onko teillä suositella jotain hyvää, kaunista ja mielellään myös edullista juniorisänkyä? Itse olen netistä selaillut, muiden blogeista katsellut ja päässäni miettinyt meidän taaperolle sopivaa sänkyä. Siinä pitäisi olla vielä laidat. Tai ainakin mahdollisuus lisätä laidat. Apua, mitähän siitä tulee, kun se tajuaa, että pääsee itse sängystä pois! Nukkumaan käymiset voivat muuttua radikaalisti... 

Jotain tällaista olisi siis hakusessa. Kaikki kuvat on lainattu netistä.

Jatkettava lastensänky EMMA
Muurame JOLLA (ihan sikahintainen)
JATKOPUU-lastensänky

Lisäksi olisi aika hommata myös joku oma pieni pöytä ja tuoli sekä kätevä hyllykkö leluille ja kirjoille. Kaikkeen näihin otan mielelläni vinkkejä vastaan!

Kids Concept pöytä ja tuolit (vaaleanpunainenkin kävisi)
Lasten Hearts pöytä ja sydän tuolit
Ikean HENSVIK hylly

Ystäväni ja entinen kollegani Sara Parikka on juuri muuttanut perheensä kanssa ja hänen blogistaan olenkin käynyt vakoilemassa heidän tyttöjen huoneita. Saralla on lähes samanikäinen tyttö kuin meillä, mutta hänellä on myös sellainen vuoden ikäinen touhuaja tämän vanhemman lisäksi. Saran sisustamaa lastenhuonetta voit käydä ihailemassa täältä.

Miltäs nämä teistä vaikuttaa? Niin, ja mitäs kaikkea muuta kannattaa taaperon huoneeseen hommata?

Love life

Kiti