Tammikuun lopun kuulumiset

-16´C

Heips!

Tammikuu lähenee loppuaan ja kohta on jo helmikuu. Nyt olemme todella saaneet nauttia kunnon talvesta! Olen henkeen ja vereen kesäihminen, mutta näinä upeina talvipäivinä minusta on alkanut tuntua, että olen sittenkin hieman myös talvi-ihminen.

Kunnolla vaatetta päälle, niin tarkenee.

Mutta ajattelin kertoa teille uudesta innostuksestani! Taidan olla ihminen, joka innostuu helposti, mutta pitkäjänteisyys on hieman hakusessa. Viime syksynähän innostuin letittämisestä, mutta se on nyt vähän jäänyt. Tosin syy ei ole ollut minun vaan tyttäreni, joka haluaa nykyään aina letin yöksi, jotta on päivällä kiharat ja hiukset saavat olla auki.. Tästä voitte käydä katsomassa, millaisia taideteoksia sain tehdä :)

Juoksustakin innostuin silloin heinäkuussa. Marraskuussa se lopahti. Mutta odotan kyllä, että pääsen taas juoksenmaan, kunhan minulle sopivat säät taas tulevat.

Mutta niin, se uusi innostus. No se on äänikirja. Uudessa työpaikassani pari kollegaa kehui BookBeatia tammikuun ensimmäiset viikot ja myös ystäväni kertoi kuuntelevansa sieltä hyviä kirjoja. No pitihän minunkin sitten kokeilla. Etsin BookBeatin internetin ihmeellisestä maailmasta ja latasin sen puhelimeeni. Ensimmäiset kaksi viikkoa ilmaista kokeilua. Sekin vielä! Ja sen jälkeen kuukausihinta on 16,90€, ja tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Kävin selailemaan kirjavaihtoehtoja. Sieltä löytyy vaikka mitä! Ensimmäiseksi tarttui Lars Keplerin Lazarus, joka onkin nyt ollut iltakuuntelemisenani. On kyllä vähän liian jännittävä illaksi..

Niin hyvä Joona Linna -sarja!

Alkuun oli aika outoa kuunnella kirjaa. Huomasin ajatusteni harhailevan helpostikin ja välillä kuuntelin ja selailin kännykkää..Joo, ei tainnut keskittyminen olla ihan huipussaan. Pari kertaa olen nukahtanut kesken kuuntelun ja herännyt sitten kuulokkeet korvissa ja puhelin selän alla. Mutta nyt alkaa jo sujua. Todella mukavaa ajanvietettä, eikä tule katsottua telkkarista niitä ainaisia uusintoja..

Mutta sellaisia kuulumisia tähän tammikuun loppuun.

Lumisateista maanantai-iltaa teille kaikille!

Love life,

Kiti