Tautia vastaan shotti kerrallaan

Hola!

Flunssakausi on täällä, ja se p*****e yrittää minuunkin tarttua! En oikeasti ehdi sairastaa ennen joulukuun puoltaväliä, joten kaikki keinot on otettu käyttöön. Syön vitamiineja, eli C-vitamiinia ja sinkkiä, sinkkisuihketta suihkutan kurkkuuni, PanadolHot kulkee myös mukana, Burana samoin. Ja yksi on vielä, ja se on shotti. Eikä mikä tahansa shotti vaan kunnon vitamiinipommi.

Olen tutustunut tähän shottiin työpaikkani kahvilassa. Siellä ihanat kahvilan naiset tekevät joka päivä kunnon satsit näitä shotteja, ja niitä menee. Tässä shotissa on tuorepuristettua appelsiinia, limeä (tai sitruunaa) ja kunnolla tuoretta inkivääriä. Ai jestas! Se on niin hyvää! Joskus on inkivääriä tullut oikein tuplana, ja silloin on kyyneleet valuneet pitkin poskia. Ja se on tujua se!

Mutta ah, sen on pakko toimia. Ainakin siinä on varmaan se plasebovaikutus ja sitten se hyvä maku, eli tulen tuhoamaan näitä shotteja vielä monta kertaa.

Eräänä päivänä näin pomoni toimiston kahvihuoneessa, ja kerroin hänelle käyneeni juuri vetäisemässä yhden shotin. Olisittepa nähneet hänen ilmeensä! Ilmeisesti hän luuli, että puhuin jostain alkoholillisesta shotista! Kävin nauramaan, ja kerroin shotin ainesosat, sitten hänkin taisi tajuta. Juu, ei ole tapanani käydä kesken päivän vetäisemässä shotteja aina silloin tällöin.. Joo, yksi aamutossu ja yksi salmari, kiitos. Juu, ei :D

Mutta, jos teillä on kotona oma mehustin (tai joku sellainen), niin suosittelen tekemään näitä shotteja! Eli oman maun mukaan appelsiineja, limeä tai sitruunaa ja kunnolla inkivääriä. Älkää säästelkö! Ja avot! Aijaijai!

Pysykäähän terveinä, minäkin yritän!

Love life

Kiti