Täydellinen jalkahoito ja alennuskoodi

Hei!

Marraskuun viimeinen päivitys pitää sisällään hehkutusta, rentoutumista, pikkuisen hyvää kipua, naurua, iloa ja loistavaa hoitoa. Nyt kaikki naiset ja miehet, jättäkää tietokoneenne tai puhelimenne auki juuri tältä sivulta niin, että puolisonne sen huomaa. Koska nyt on ehkä paras joululahjaidea jokaiselle, myös sille puolisolle.

Kyseessä on siis hemmotteluhoito, ja uskallanpa väittää, että kukaan ei jättäisi tällaista lahjaa käyttämättä. Vaikka joku ehkä itse kuvittelisi, että en minä mihinkään kauneushoitolaan lähde vain makaamaan, vaan tarvitsen vaikka sen paistinpannun, niin en usko, että kukaan lähtisi valitellen pois oman hoitonsa saatuaan. Ei ainakaan täältä Irinan luota, jossa minä kävin.

Kävin hemmottelemassa ja hoidattamassa itseäni, ja tällä kertaa jalkahoidolla, Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsevassa kauneushoitola Meren Simpukassa.

Tämä ihana kauneushoitola sijaitsee Saukonpaadenranta 8 kivijalassa, ja sinne pääsee helposti joko 8 ratikalla ihan viereen, tai metrolla Ruoholahteen, ja siitä n 5 minuutin kävelyllä. Meren Simpukkaa pitää aivan ihana Ukrainasta kotoisin oleva Irina Morvaniuk. Irina on asunut suomessa jo lähes 10 vuotta, ja on käynyt kosmetologikoulunsa Suomessa. Meren Simpukan hoitoihin kuuluu kasvohoidot, erilaiset kuorinnat ja tehohoidot, vartalohoidot ja hieronnat (ah, kuumakivihieronta), käsihoidot, jalkahoidot, sokerointi, kulmien ja ripsien värjäys ja meikkaukset. Itse olen käynyt Irinalla käsihoidossa, kasvohoidossa, laitattamassa jo useasti ripsiin ja kulmiin värin + muotoilun ja nyt jalkahoidossa. Ja joka ikinen kerta olen saanut täydellistä hoitoa. Irina ei koskaan jätä hommaansa puolitiehen, vaan asiakas saa aina ehdottomasti sen mitä on halunnutkin, ja jopa enemmän! Irina todella tietää, mitä tekee ja kuinka tehdä asiakas tyytyväiseksi ja saada hänet palaamaan. Hän on avannut kauneushoitolansa vasta tämän vuoden elokuussa, joten hänelle on tärkeää se, että puskaradio kertoo hänestä ja hänen tekemistään hoidoista vain hyvää. Eikä ainakaan oman kokemuksen valossa mitään muuta pysty kertomaankaan! Aivan uskomattoman taitava, ihastuttava, ystävällinen ja sydämellinen nainen. Koko sydämestäni toivon, että hän saa (vaikka tämän postauksen avulla) lisää uutta ja pysyvää asiakaskuntaa.

Tervetuloa Meren Simpukkaan
Kuumakivihoito tekee hyvää niin mielelle kuin terveydellekin
Tässä tuolissa hoituu niin kasvot kuin jalatkin

Mutta nyt siihen täydelliseen jalkahoitoon.

Minä olen tanssinut klassista balettia koko lapsuuteni (4-16 v.), ja jalkani ovat aina olleet kovalla kulutuksella. Kovakärkiset tekivät kovettumia, oli rakkuloita, kantapäät ja akillesjänteiden kohdat monesti auki ja haavaumilla, joten olen käynyt jalkahoidoissa paljon, ja voin todella kertoa, millainen on hyvä jalkahoito. Nyt oli kuitenkin se täydellinen jalkahoito. Aikaa jalkojeni hoitamiseen meni 2,5 tuntia! Hävettää laittaa kuvia jalkapohjistani ennen hoitoa, mutta laitan kuitenkin, koska paras tapa havainnoida jalkapohjieni kauheus ja hoidon teho teille lukijoille on juuri kuvien kautta..

Ennen hoitoa, yök!

Irina ei jalkojani hätkähtänyt. Totesi vain, että kuivat ovat ja varmaan myös ajoittain kipeät. Hoidetaan ne kuntoon :) 

Jalkakylpyä ruusun tuoksuisessa vedessä..
Irina kuivaa jalkojani

Ja sitten alkoi se työ. Irina käytti jalkapohjiini veistä ja raspia ja hän teki varpaankynsilleni pedikyyrin. Hänen veitsensä ja raspinsa ovat kertakäyttöisiä, joten voit olla varma, että saat steriilit vehkeet omalle ihollesi. Hän hioi, puhdisti, "porasi" ja teki vaikka mitä. Samalla minä sain vain rentoutua. Taustalla soi kaunis musiikki, taisi olla tällä kertaa jotain ranskalaista musiikkia. Silmäni painuivat kiinni ja rentouduin päästä varpaisiin. Kuvia piti vain muistaa ottaa aina välillä..

Kantapää hoidon keskivaiheilla

Vielä vähän lisää hoitoa ja lopuksi vielä hieronta, ja silloin tuli vähän sitä hyvää kipuakin. Pohkeeni ovatkin jostain syystä aivan jumissa! Ja juu, Irina hieroi ja rasvasi jalkani kokonaan polvista alaspäin, ei vain pelkästään jalkateriä.

Hierotaan...

Kantapäissäni oli vaikuttamassa jonkin aikaa pihkavoide pahimmille kuiville osille, ja samainen pihkavoide pääsi hieronnan yhteydessä myös säärilleni ja pohkeilleni. Ah ja ouh! Teki niin hyvää! Jopa niin hyvää, että unohdin sitten ottaa valmiista jaloista kuvat, ja muistin sen vasta kotona.

Kantapää hoidon jälkeen!
Valmis!

Voihan nautinto! Ihan parasta! Jos siis et ole vielä päättänyt lahjaa puolisollesi tai jollekin muulle läheisellesi, niin hemmotteluhoito on hyvä vaihtoehto. Mahdollista on ostaa myös lahjakortti, jolloin lahjan saaja saa itse päättää haluamansa hoidon.

Ja nyt kannattaa käyttää hyödyksi myös alennuskoodi Meren Simpukkaan. Mainitsemalla ostohetkellä blogini nimen KIRSIkan kukkia, saa mistä tahansa hoidosta 20% alennusta. Ja jos ostat hoitosarjan, saat alennusta 35%. Ja nämä tarjoukset ovat voimassa koko vuoden 2016 loppuun saakka.

Ei muuta kuin tilaamaan ja hoitoihin!

Love life

Kiti

Huomenna avautuu täällä blogissa minun oma joulukalenterini. Pysykäähän kuulolla!