Tervetuloa vuosi 2019

Moikkamoi!

Niin sitä on taas aika kulunut, joulut ja uudet vuodet vietetty ja päästy vuoteen 2019. Huippua tätä vuotta kaikille!

Nyt kuulkaa tämä nainen pistää uuden vaihteen päälle tässä blogiasiassa, eikä anna kiireen tai saamattomuuden enää estää. Olen ollut koko viime vuoden jotenkin tosi huono tämän blogini kanssa ja mietin jo lopettamista kokonaan tai vaihtoehtoisesti isompaa muutosta täällä. En vielä päätynyt oikein kumpaakaan, vaan päätin vain ottaa itseäni niskasta kiinni ja antaa taas aikaa blogille ja itselleni.

Uuteen vuoteen en juurikaan tehnyt lupauksia, ainoastaan ajattelin yrittää saada enemmän iloa ja positiivisuutta koko tähän vuoteen. Elämään kuuluu myös ne ikävät asiat, mutta se oma suhtautuminen ja asenne määrittää niin paljon sitä kuinka paskalta kaikki tuntuu tai tuntuuko edes. Joten elämän kaikki kirjot tervetuloa!

Pyrin ajattelemaan positiivisesti, oppimaan ja kehittymään haasteista ja virheistä, aloitan uudessa työpaikassa ManpowerGroup Solutionilla kunnolla maanantaina ja sielläkin tarkoitus on oppia ja kehittyä entisestään! Lapset ovat ihania, mutta pakko sanoa rehellisyyden nimissä, että odotan jo päiväkodin ja työn alkua...

Ihanaa alkanutta tammikuuta ja vuotta 2019 kaikille, olkoon tämä vuosi edellistä parempi <3

Love life,

Kiti