Tyyliä etsimässä, nytkö se löytyi?

Heips!

Olo paranee, vaatteet istuu paremmin, vain se tyyli on ollut hakusessa. Mutta sain niin mahtavan kommentin edelliseen Mikä tyyli -postaukseeni, että se pisti vähän miettimään. Minä oikeasti tykkään yksinkertaisesta tyylistä, sen pitää olla käytännöllinen, mutta ei sen tylsä tarvitsisi olla. Siksipä sain oikein innostuksen lähteä shoppailemaan! Siis minä! Shoppailemaan! Kyllä!

Tällä tyylillä lähdin liikenteeseen. Huivin ostin eilen Anttilan loppuunmyynnistä. Ei ole musta!

Ja se kommentti on tässä:

Heips! Olen muutamaan otteeseen sinuun kadulla törmännyt ja aina pitänyt sinua erittäin tyylikkäänä naisena. Joillekkin yksinkertaisesti sopiikin se simppeli tyyli, lähinnähän se on vaan, että kuinka itsensä kantaa. Uskon, että sinulle sopisikin simppelihkö tyyli, myös tuon elämäntilanteesi puolesta, kannattaa kokeilla siis räväyttää esim väreissä! Ja jos taas tuntuu, että ne mustat vaatteet houkuttaa, itsellä on piristystä tuoneet vyöt, huivit ja huulipunat. Kylläkai jokaisella se oma tyyli jollain lailla on, joskus vaan tuntuu, että se on totaallisesti hukassa. Tsemppiä siis ja rohkeasti kokeilemaan uutta, kaupat on pullollaan ihania syysvaatteita :)!

Tämän kommentin ansiosta "annoin itselleni luvan" simppeliin ja käytännölliseen tyyliin, mutta päätin kokeilla mustan sijaan värejä! Ja katsokaa, mitä kaupasta löysin! (Älkää kiinnittäkö huomiota idioottimaisiin ilmeisiini)

Cubukselta tuulen ja veden kestävä takki niin leikkipuistoon, koiran ulkoiluttamiseen kuin kauppaankin. Ja miksen muuallekin. Ja mikä väri!
H&M:lta palmukuosinen kevyt paita. Simppeli, mutta nätti.
H&M:lta myös toinen simppeli, kiva ja kevyt paita.
Juju on paidan kuosissa. Aika kiva!

Ostin myös pari perustoppia, mustan ja terrakotan värisen, sekä mustat ulkoiluhousut. Aika hyvä saldo! Sitten vielä huuliin väriä, niin avot!

Mutta nytkö se tyyli alkaa löytyä? Mitäs tykkäätte?

Love life

Kiti