Tyylikästä pikkujoulua!

Heissan!

Minun edellisestä muotiin ja vaatteisiin liittyvästä postauksesta onkin kulunut jo hurjan pitkä aika, joten aika saada tähän asiaan päivitystä. Syksy on jo pitkällä ja pikkujoulukausi tekee tuloaan, joten onkin ajankohtaista vilkaista millaisia naisellisia ja kauniita vaatteita löysin juontokeikan yhteydessä Lappeenrannan Marks & Spenceriltä.

Ensin pitää kuitenkin mainita yksi Marks & Spencerin hienous, nimittäin herkkuosasto.

Loistavia lahjaideoita ja ihania herkkuja!

Se pitää sisällään mm. herkullisia suolaisia ja makeita keksejä, karkkeja, (myös sellaisia, jotka sopivat vegaaneille, eli niissä ei ole käytetty lainkaan liivatetta) pastoja, sipsejä ja vaikka mitä muuta. Pääosin tuotteissa ei ole käytetty lainkaan lisäaineita eikä keinotekoisia väriaineita. Valikoimaan kuuluu myös gluteenittomia tuotteita. Kaikki herkkuosaston kahvit ja teet ovat Reilunkaupan tuotteita. Myös joulukahvit ja -teet, jotka ovat jo saapuneet hyllyihin.

Nämä ovatkin aivan loistavia lahjaideoita! Kannattaakin harkita, jos vaikka isänpäivän ja pikkujoulukauden lahjat käykin täältä herkkuosastolta hankkimassa. Herkut on pakattu kauniisiin paketteihin jo valmiiksi, joten paljon helpommalla et voi päästä. Lisäksi hinnat oli monissa paketeissa 10€ luokkaa! Edullista lahjaa etsiessä ei siis tarvitse turvauta pelkkään krääsään..

Mutta nyt muotiin!

Katsokaahan, millaisia ihania asukokonaisuuksia minulle löytyi Lappeenrannan M&S:n ammattitaitoisten ja ystävällisten myyjien avustuksella!

Nuorekasta, seksikästä ja tyylikästä! Neule:39,95€ Hame:39,95€ Kengät:69.95€
Aivan ihana mekko! Nuorekas ja hauska :) Mekko:79,95€ Paita:19,95€
Aikuisempaan makuun seksikästä ja tyylikästä! Pitsipaita:39,95€ Housut:29,95€

 

Hillitympää, mutta juhlavaa. Paita:39,95€ Housut:29,95
Tyylikäs ja kaunis mekko niin pikkujouluihin kuin vaikka häihin! Mekko:69,95€
Pupuppiduu!

Ja tässä vielä ensimmäisen juontopäiväni asu:

Samettinen smaragdinvihreä hame, vau! Hame:39,95€ Paita:39,95€

Mitäs sanotte? Mielestäni todella kauniita kokonaisuuksia! Mikä teistä näistä asuista oli paras? Sopisiko joku juuri sinulle?

Marks & Spencerillä on laaja valikoima vaatteita niin naisille kuin miehillekin. Suosittelen M&S:ä myös nuoremmille kuin minä, n 25 -vuotiaalle ja siitä ylöspäin. Hintataso on maltillinen, ja materiaalit ovat todella laadukkaita. Ei tarvitse olla huolissaan, että parin pesun jälkeen olisi paita tai housut jo menettäneet muotonsa tai kangas nyppyyntynyt. 

M&S on todella kuunnellut asiakkaitaan, ja heillä onkin aivan mielettömän hienoja keksintöjä liittyen vaatteisiin, mutta niistä saatte vielä lukea kokonaan uudessa postauksessa! ...muuten tästä tulisi kilometrin mittainen :)

Mutta nyt olisi meikäläisellä juhlavaatteet valmiina, vielä kun saisin kutsun pikkujouluihin!

Love life

Kiti 

Follow my blog with Bloglovin