Uskotko intuitioon?

Heissan!

Minulla on muutaman kerran tullut todella vahvasti outo tunne esimerkiksi jostain ihmisestä tai asiasta. En välttämättä ole edes itselleni pystynyt selittämään, että millainen se tunne on, mutta jollain tapaa outo. Järjellä en ole pystynyt itselleni selvittämään, että miksi minusta nyt tuntuu joltain tai miksi en nyt lähde juosten ja innosta kiljuen matkaan, vaikka periaatteessa se jokin juttu olisi ihan hyvä. Jokin vain on sanonut sisälläni, että mieti vielä hetki.

Moni kakku päältä kaunis, mutta myrkkyä sisältä..? Mitä intuitiosi yrittää sinulle kertoa?

Otetaan esimerkiksi viestien vaihto tuntemattomien ihmisten kanssa.

Minä olen päivittäin yhteydessä useiden tuntemattomien ihmisten kanssa sekä sähköpostitse tai LinkedInin kautta, ja myös puhelimitse. Kirjoitustyyli, äänensävy, sanavalinnat tms. voivat saada minut miettimään viestiä ja viestin lähettäjää pari kertaa. Voi tietysti olla, että jollain ei ole kovin vahva viestintätaito tai on huono päivä tai huono hetki laittaa viestiä tai vastata puhelimeen, ja siksi saattaa helposti tulla töksähtävä tai muuten outo vastaus viestiini. Itsellenikin on sitä varmasti joskus sattunut. Silti sitä sitten itsekseen miettii, että olipas erikoinen tai tyly vastaus. Itse tietenkin pyrin aina vastaamaan ystävällisesti takaisin ja kirjoittamaan/sanomaan oman asiani mahdollisimman helposti ymmärrettävästi, ettei vaan tule vääriä käsityksiä. Monesti seuraava viesti toiselta osapuolelta onkin sitten jo ihan erilainen. Silloin sen ymmärtää, että toisella oli aikaisemmin ehkä hieman huono hetki.

Mutta toisinaan seuraavakin vastaus on mallia ”töks”. Ja silloin yleensä tulee se olo, että onpa outoa. Miettii, että mikähän tässä nyt mättää. Saattaa mennä useampi päivä, että asiaa ei sen kummemmin mieti, mutta sitten jonakin päivänä se outo tunne tulee selitettyä. Selviääkin, että joku asia menikin täysin pieleen tai jotain muuta ikävää tapahtui. Tai että siitä jostain ihmisestä paljastuukin joku ikävä asia/piirre. Ja se jokin tunne sisällä oli jo koko ajan sitä mieltä.

Tai voihan se olla, että joskus joku juttu näyttää paperilla erittäin huonolta, ja muut neuvovat pysymään kaukana asiasta, mutta oma intuitio sanoo toista. Sitten varovasti, muiden neuvoja vastaan, otat asian haltuun, ja pian selviää, että kyllä kannatti. Onneksi kuunteli omaa tunnettaan, koska se on ehkä paras asia, mikä on koskaan tapahtunut!

Voi intuitio! Se on koko ajan yrittänyt viestittää jotain! Jotkut kutsuvat sitä kuudenneksi aistiksi tai naisen vaistoksi, alitajunnaksi tai miksi lie. Mutta oli mikä oli, se on kertonut jotain, joka on lopulta paljastunut muuksi, kuin mitä sen alun perin piti olla.

On kyllä sekava tämä minun kirjoitukseni! Mutta ehkä te ymmärrätte minun sepustukseni.

Mutta siis, onko teillä tullut vastaan tilanteita joko työelämässä tai muuten elämässä, joissa intuitio/naisen vaisto/kuudes aisti/alitajunta on kertonut jotain, mitä ei järki osaa sillä hetkellä selittää, mutta sitten myöhemmin on käynyt ilmi, että se on tiennyt jotain mitä ei itse tiennyt? Tai onko tullut vastaan tilannetta, jossa intuitio olisi varoittanut jostain, mutta et uskonut, ja olisikin pitänyt?

Kertokaa ihmeessä kokemuksistanne, nämä ovat mielestäni niin mielenkiintoisia asioita.

Mukavaa torstain jatkoa!

Love life

Kiti