Uusi blogiosoite 1.4. lähtien

Moikka!

Moni Starboxin bloggaaja on ehtinytkin jo alkuvuodesta jakaa ikävät uutiset Starbox-blogiportaalin lopettamisesta. Minäkin melkein kolme vuotta ehdin tässä portaalissa kirjoittaa blogiani. Itse kun kuulin uutiset Starboxin lopettamisesta, mietin koko blogini jatkoa. Kartoitin toki varmuuden vuoksi uutta mahdollista portaalia tai alustaa, mutta yksi vaihtoehto oli myös lopettaa bloggaaminen.

Tässä helmi-maaliskuun aikana on monta kertaa tehnyt mieli kirjoittaa tänne, mutta sitten on kuitenkin tuntunut siltä, että ei. En tiennyt vielä muutama viikko sitten, säilyisikö kirjoitukseni missään ja halusinko enää tänne kirjoittaa. Helmikuun aikana tapahtui kamala asia, ja maailman rakkain koirani Molly kuoli, ja siitäkään en lopulta halunnut tänne kirjoittaa, koska tiesin portaalin lopettavan.

Nyt on kuitenkin otettu happea, surtu koiran kuolemaa, mietitty tulevaa blogini kannalta ja ollaan tässä hetkessä. Voin ilokseni kertoa, että olen siirtymässä kirjoittamaan blogiani 1.4. lähtien Vaikuttajamedia.fi:ssä. Olen innoissani tästä tuoreesta ja fressistä portaalista, jossa on todella upeita bloggaajia! Blogini nimi tulee pysymään KIRSIkan kukkina ja uusi osoite onkin siis kirsikankukkia.vaikuttajamedia.fi, jos nyt oikein muistan :D. 

Palaamme siis viimeistään 1.4. uudessa osoitteessa!

Tähän loppuun haluan kiittää (kuten Jutta Urpilainen aikoinaan) koko Starboxin porukkaa. On ollut upea matka blogata täällä. Kiitos kaikille Kaakon Viestinnän porukoille ja ihanille Starboxin bloggareille. Jokainen meistä bloggareista joutui etsimään uuden kodin blogilleen, mutta toivotan kaikille oikein ihanaa blogimatkaa uusissa kodeissaan ja pidetään yhteyttä! Olette kaikki ihania ja huippuja <3

Aurinkoista kevään odotusta!

Love life,

Kiti