Uusi duuni!

Heissan!

Huhhuh, jopas on ollut viikko! Kuten aikaisemmassa postauksessani kerroinkin, olen aloittanut tällä viikolla uudessa työpaikassa. Tähän työpaikan vaihtoon ei liity mitään draamaa, vaan oli muutamat selkeät plussat, miksi aloin edes harkita vaihtoa Aalto Henkilöstöpalveluilta pois.

No mutta, kerrotaan nyt ensin, että olen siis aloittanut työt tämän viikon tiistaina Sharperilla. Monet varmastikin tietävät Studentworkin, joka auttaa nuoria korkeakoulutettuja pääsemään töihin upeisiin työpaikkoihin. Sharper on Studentworkin sisaryritys, ja Sharper taas auttaa kokeneempia työntekijöitä löytämään uusia työhaasteita. Minä siis jatkan rekrytointikonsulttina kuten ennenkin, mutta rakennusala vaihtui oikeastaan kaikkeen muuhun. Toimialaa voisi kutsua valkokaulusmaailmaksi, eli ns. siistit sisätyöt toimistoissa tai virastoissa. Toimiala pitää sisällään IT:n, markkinoinnin, viestinnän, talouden yms. Ja Sharperilla me rekrytoimme ihmisiä, joilla on työkokemusta vähintään 5 vuotta, eli kyseessä on kokeneemmat asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason tehtävät. Studentwork rekrytoi nuoria osaajia, joilla on kokemusta alle sen 5 vuotta.

Mutta niin, miksi minä siis vaihdoin yritystä, vaikka jatkankin rekytointikonsulttina?

No tähän on muutama selkeä syy. Ensimmäinen syy oli ihan rehellisesti työpaikan sijainti. Minun työmatkani lyheni nyt suuntaansa yli puolituntia. Sharperin ja Studentworkin toimisto sijaitsee Kampissa, voisin siis vaikka kävellä kotiin. Ja niin olen itseasiassa kerran jo tehnytkin. Silti matkaan ei mene 45:ttä minuuttia.

Helsingin keskustassa työpaikka, ihan mahtavaa!

Toinen ratkaiseva syy oli toimiala. Rakennusala tuntui niin kapealta toimialalta, ja halusin laajentaa sitä. Ja kuten juuri mainitsin, nyt pääsen auttamaan useamman alan ihmisiä löytämään työpaikan. Kolmas syy oli se, että pääsen laajentamaan osaamistani. Pääsen paitsi rekrytoimaan, myös työskentelemään lähemmin asiakasrajapinnassa ja uusasiakashankinnassa. Pääsen oppimaan ja tekemään myyntityötä, sellaista B2B! Siinä olen vielä aivan vihreä.

Lisäksi Studentworkin ja Sharperin ilmapiiri on jotain ihan käsittämätöntä! Se yhteen hiileen puhaltaminen, hyvä fiilis, tiimityö, toisten onnistumisista iloitseminen ja ihmisten arvostus ja kunnioitus toisia kohtaan on niin käsinkosketeltavaa. Sen näkee ja tuntee! Sanalla sanoen MIE-LE-TÖN-TÄ!

Ja voin sanoa, että nyt ns. headhunter headhuntattiin :) Sain syksyn mittaan pari soittoa Sharperilta, jossa he pyysivät tulemaan juttelemaan. Lisäksi yksi todella ihana ystäväni on Studentworkillä töissä, ja hänen sitkeä suostuttelunsa teki myös ison osan siitä, että 2.1.2018 avasin uuden työpaikan oven.

Ensimmäinen viikko oli aika raskas. Meitä aloitti useampikin uusi, muut tosin Studentworkin puolella, mutta meillä oli yhteiset perehdytykset. Ja hyvä perehdytys on ollutkin! Dataa on tullut paljon, ja olen yrittänyt imeä tietoa päähäni. Lisäksi Sharperin ja Studentworkin toimisto sijaitsee kymmenennessä kerroksessa, ja olen päättänyt olla käyttämättä hissiä! Eli uuden vuoden lupaus pienestä painonpudotuksesta on hyvin alkanut. Pari kertaa päivässä kun kävelee kymmenenteen kerrokseen, niin huomaa sohvaperuna jotain tehneensä.

10.s kerros!
Työskentelyä Helsingin kattojen yllä. Edes pilvisyys ei haittaa :)

Lisäksi olen aloittanut kotona pienen kotijumpan, ja aina illalla teen vatsalihaksia, punnerruksia, kyykkyjä ja pakaroita. Ja vielä se kolmas uuden vuoden lupaus, eli englannin ja ruotsin kielen päivittäminen, on sekin aloitettu, tosin englanti vasta. Mutta ruotsia ehtii vielä. Lisäksi olen lukenut kirjoja ja oppaita myynnistä, ja pian jatkan taas sellaisen lukemista. Eli kehitän itseäni koko ajan. Kaikki uuden vuoden lupaukset käytössä!

Että sillä tavalla on alkanut tämän naisen vuosi 2018! Ei voi valittaa. Nyt tuntuu todella oikealta ratkaisulta!

Love life

Kiti