Uusi lempipaikkani

Heissan,

Kotiimme on syntynyt uusi lempipaikka! Eikä se suinkaan ole vain minun lempipaikkani, vaan siitä hieman joudun taistelemaan lapseni kanssa. Monesti lapseni vie voiton...

Kesän tullessa, lämpimien ilmojen ja auringonsäteiden löydettyä parvekkeemme, halusin laittaa parveketta hieman kuntoon. Olin jo pitkään haaveillut ihanasta ja kotoisasta parvekkeesta, mutta se on aina tupannut muuttumaan varastoksi.. Mutta nyt tänä kesänä siihen tuli pieni muutos.

Viime viikolla näin telkkarissa Iskun mainoksen, jossa mainostettiin riippukeinua. Siitä inspiroituneena kävin tutkailemaan eri huonekalufirmojen nettisivuja ja  niiltä löytyviä riippukeinuja. Lopulta Stemman sivuilta löytyi sellainen, joka miellytti minun silmääni ja kukkaroani. Meni vain kolme vuorokautta, ja se saapui meille kotiin tuotuna. Ah ihanaa! 

Tähän väliin on pakko kiittää vielä äitiäni ihan superpaljon, koska hän käytti yhden päivän aikaansa meidän parvekelasien ( ja muidenkin huoneiden ikkunoiden) pesuun! Hän myös imuroi parvekkeen ja pyyhki pölyt. Minun hommakseni jäi vain tavaroiden roudaus kellariin, roskiin ja vaatekeräykseen. Kiitos äiti!

Koko parveketta en teille kuitenkaan esittele, mutta tässä kuvia uudesta lempipaikastani kotonamme.

Rita-riippukeinu Stemmasta.
Nautiskelija itse
Muovikukkia, koska oikeat eivät meillä elä jostain syystä.. Mutta vihreää pitää vähän olla.
Lempipaikkani ilta-auringon osuessa siihen.
Iltamaisemaa parvekkeelta.

Kyllä minun nyt kelpaa! Ah, tuo on ihan mielettömän ihana tuoli! Voin suositella lämpimästi :)

Lämpimiä kesäpäiviä ja auringonpaistetta jokaiselle!

Love life

Kiti