Uusi olohuoneen matto

Heissan!

Oi että! Nyt ehdin ja muistan kirjoittaa teille uudesta ihanuudesta jalkojemme alla. Olin jo pitkään miettinyt uutta mattoa meidän olohuoneeseen vanhan tilalle, mutta jotenkin olin saanut päähänpinttymän isosta 200cm x 300cm kokoisesta matosta, ja ne ovat yleensä ihan kamalan suolaisen hintaisia. Niinpä se uusi matto oli jäänyt vähän haaveilun tasolle.

Meidän aikaisempi matto oli luumun värinen Kodin 1:stä ostettu Annon villamatto. Pidin siitä todella paljon, mutta se oli kuitenkin väriltään todella hallitseva. Ja muutenkin sitä kaipaa aina välillä vaihtelua. Toiveenani oli ihan perus harmaa matto. Saisi olla nukkamatto, mutta saisi se olla joku muukin. Kunhan päävärinä olisi harmaa. Kiertelin eri huonekalukauppoja, selailin nettikauppoja, selailin lisää nettikauppoja, hain inspiraatiota Pinterestistä jne. Ja sitten se tuli vastaan! Yhdessä fb:n sisustusryhmässä yksi nainen myi harmaata, vain puolivuotta käytössä ollutta villamattoa! Ja hintapyyntö oli postikuluineen vähintäänkin kohtuullinen. Varasin maton heti, mutta halusin kuitenkin hetken vielä miettiä, Ensinnäkään en ollut koskaan ostanut fb:n kautta mitään sellaista, joka pitäisi postittaa, ja olisi myös melko kallis satsaus. Uskaltaisinko luottaa myyjään? Lähettääkö hän varmasti maton minulle? Onkohan se matto sitten hyvä? Onhan se varmasti ehjä ja puhdas..? Monet ajatukset kävivät päässäni, mutta sitten uskalsin ottaa riskin. Myyjä vaikutti luotettavalta, laittoi lisäkuvia, vastasi ystävällisesti kaikkiin kysymyksiini jne. Eihän se tietysti vielä mitään sano, mutta mutu-tuntumalla oli sellainen fiilis, että kyllä uskallan.

Maksoin maton ja toivoin parasta. Seuraavana päivänä sainkin jo viestinä numeron, jonka avulla saisin seurattua maton matkaa kohti postia. Olin iloinen! Juuri näin sen pitikin mennä! Ja juuri silloin kun pitikin, tuli matto postiin ja meille. Odotin jo innolla seuraavaa siivouspäivää. Kyllä, oikein odotin, että pääsen siivoamaan ja laittamaan uuden maton paikalleen! Noh, odotin päivän ja sitten siivosin. 

Lopulta matto oli lattialla. Hmmm...onkohan tämä nyt kuitenkaan hyvä? No oli se, mutta hetki meni aikaa tottua siihen. Itseasiassa se on aivan ihanan tuntuinen jalan alla, sen päällä on helppo leikkiä, KOIRAN KARVAT EIVÄT EROTU SIITÄ, ja värisävy on juuri täydellinen! Ah, loistava ostos! ..ainakin omasta mielestäni :)

Ja tällainen se sitten on. Mitäs pidätte? 

Nyt haaveissani olisi String-hyllykokonaisuus, uusi sohva, uusi nojatuoli, vanha senkki meidän mökiltä jne... Noh, pikkuhiljaa. Ja ehkä tässä ehtii mieli muuttua, ennen kuin seuraava sisustushankinta tulee taloon. Nuo haaveet kun tuppaavat maksamaan useamman sata euroa kappale... Mutta ehkä vielä joku päivä!

Nyt nautin uudesta matosta ja tutkailen fb:n sisustusryhmiä. Mitähän sieltä vielä löytyykään... :)

Love life

Kiti