Vaaleanpunainen MK ihanuus!

Hola!

Nyt minä tein sen!! Yksi haaveeni toteutui! Kyseessä on tällä kertaa materialistinen haave, mutta sellainen, joka on ollut mielessäni jo piiiitkäään. Mutta koska koen olevani suht' fiksu rahan käyttäjä, en ole koskaan kehdannut käyttää isoa summaa johonkin, jonka voi saada halvemmallakin. Tämä toteutunut haaveeni on siis uusi laukku, ja kuulkaa, ihan on merkkilaukku! Kyseessä on Michael Korsin vaaleanpunainen ihanuus! Mutta, en todellakaan maksanut tästä täyttä hintaa, vaan jälleen kerran facebookin kautta, maksoin siitä tuskin puoltakaan siitä, mitä se oikeasti maksaa!

Kuten jotkut teistä ehkä tietävätkin, olin haaveillut omasta Michael Korsista jo monta vuotta. Kuitenkaan en ole nähnyt syytä käyttää laukkuun montaa sataa euroa, joten MK:t olivat saaneet jäädä kauppaan. Ihaillut olen niitä kyllä monesti, mutta samalla kauhistellut hintoja. Fb:ssa olen liittynyt ryhmään, jossa myydään aitoja MK:a "kirpparihinnoilla". Onhan ne edelleen melko hintavia, mutta eivät todellakaan sitä luokkaa kuin kaupassa. Eräänä päivänä näin siinä ryhmässä tällaisen vaaleanpunaisen ihanuuden. Harkitsin sitä jonkun aikaa, mutta laitoin itseni "jonoon". Edellä oleva ei lopulta sitä ostanut, ja minä sitten olin vuorossa. Mietin vielä kerran ja toisenkin, mutta sitten ajattelin, että miksei! Ensimmäinen kunnon merkkilaukkuni, juuri hyvän kokoinen, vain pari kertaa käytetty, täysin ehjä, ja hintaa alle puolet ovh:sta! Voisiko tuollaista tulla toiste vastaan? En osaa sanoa, mutta tämä oli niin minun näköiseni laukku! Se suorastaan huusi nimeäni.

Siinä hän on!

Jälleen kerran kävin läpi pääni sisällä sen, voisinko luottaa myyjään. Samaa mietin myös silloin, kun ostin olohuoneen maton fb:n kautta. Sitten taas uskalsin ottaa riskin. Ja se kannatti! Kaikki meni jälleen kerran juuri niin kuin pitikin. Ihana uusi vaalenapunainen unelmani saapui postissa ja se oli täydellinen! Laukku pääsi heti käyttöön, ja tulee varmasti koristamaan olkapäätäni vielä pitkään.

Olen ostanut fb:n kautta nyt kaksi suurta ostosta, ja molemmat ovat menneet juuri niin kuin pitikin. Lisäksi olen ostanut useita pienempiä ostoksia, kuten lasten- ja naisten vaatteita. Jokainen ostos on ollut hyvä. Tai no, yksi päiväpeitto ei loppujenlopuksi ole ollut montaa kertaa käytössä, ja sen voisin pistää jossain vaiheessa kiertoon.

Pidän todella tästä kirpputorimeiningistä fb:ssa. En juurikaan ole itse myynyt mitään fb:ssa, mutta ostajana olen aika hyvä :D Niin, myös ne rakastamani Kastehelmen kynttilälyhdyt olivat fb -löytö!

Oletko sinä tehnyt löytöjä fb:n kautta? Onko ostot menneet niin kuin on pitänytkin, vai oletko joutunut huijatuksi?

Leppoisaa sunnuntaita teille kaikille <3

 

Love life

Kiti