Vaaterumba

Moikka!

Keväisin minulla tulee yleensä tarve käydä vaatekaapit läpi ja katsoa, mitä sieltä oikein löytyy. Niin tein myös tässä vähän aikaa sitten. Siellä oli vaatteita vuodelta miekka ja kirves, rutussa, mytyssä, monta vuotta käyttämättömänä olleita rytkyjä (koska olin raskaana, ei tullut silloin käytettyä, mutta jos vielä joskus...) ja sitten ne muutamat paidat ja housut, joita tulee käytettyä viikoittain. Koskaan ei muka ole mitään mitä pistäisi päälleen, mutta kaappi tursuaa. AHDISTAVAA! Niinpä revin kaikki vaatteet kaapista alas ja kävin lajittelemaan kasoihin UFFille, roskiin ja kaappiin.

Ette usko, UFFille lähti kahdeksan muovipussillista vaatteita! Roskiin heitin pari muovikassillista ja kaappiin päätyi myös jonkin verran. Mutta ah sitä tunnetta, kun saa heitettyä tavaraa menemään! Tuntui kuin koko pääkoppa olisi tuulettunut kertaheitolla!

Siitten tulikin se shoppailupäivä. En oikeasti pidä shoppailusta. Käyn ostoksilla kun jotain tarvitsen. Olen siinä ehkä vähän epätyypillinen nainen, mutta en vaan viihdy vaatekaupoissa, sovituskopeissa, kiertämässä ehkä kahdeksatta kauppaa läpi ja vertailemassa, mikä olisi se paras ja kaunein vaate. Mieluummin istun kahvilla. Jos minulla menee joku vaate rikki, silloin ostan uuden. Tai jos ei yksinkertaisesti ole juuri sopivaa johonkin tilaisuuteen, niin sitten ei auta muu kuin mennä kauppaan.

Tällä kertaa tarvitsin kesävaatteita. Aurinko on hellinyt meitä useana päivänä ja olen kulkenut farkuissa. Kaapissa oli tasan yhdet shortsit, ja nekin on ostettu 2010, ei yhtiäkään mukavia ja lököisiä housuja tai muuta sellaista, joka sopii sekä leikkipuistoon että kauppareissulle. Ja sekin vielä! Ennen kun osti vaatteita, tuli etsittyä ehkä jotain tyylikästä ja laadukasta, mutta nyt ensimmäinen kriteeri on se, että niiden kanssa pitää pystyä olemaan leikkipuistossa ja kiipeillä :D Ja juuri viime viikolla puhuin ystäväni kanssa siitä, miten haluan vaatekaappiini taas tyylikkäitä ja ajattomia vaatteita..Hupsis!

Mutta se shoppailu! Koska en siitä erityisemmin pidä, olen siinä melkoisen tehokas. Kolme kauppaa ja tarvittavat vaattet oli hankittu; parit shortsit, yksi paita ja kolmet lökärimalliset housut. Ja toki taas pikku neidille löytyi ohimennen parit kengät :)

Vähän aikaa sitten tarvitsin asun laulukeikalle. Eka kauppa, eka mekko ja rahat tiskiin. Tehokasta! Sellaisesta shoppailusta tykkään!

Mekko Vero Moda, kaulakoru Bijou Brigitte

Ja tässä lopputulos. Ilmeestä päätellen olin tyytyväinen hääkeikkalookkiini. Musta jakku: Tiger of Sweden.

No olipa vuodatus :D

Millaisia kriteereitä teillä on vaatteiden suhteen? Onko tärkeintä laatu, hinta vai mukavuus? Ja pitääkö vaatteiden soveltua johonkin tiettyyn käyttöön vai olla mahdollisimman monikäyttöisiä? Ja pidättekö shoppailusta?

Toivotaan, että aurinko paistaa vielä useana päivänä, niin pääsen käyttämäänkin omia uusia ja leikkipuistoon soveltuvia, vähemmän tyylikkäitä lökäreitäni :D

Ihanaa viikonloppua!

Love life

Kiti