Voihan vauva!

Siis iiiihanaaa!

Nyt on kuulkaas niin, että minä näen vauvoja joka puolella! Vasta muutama viikko sitten näin 4 viikkoa vanhoja kissavauvoja, pari viikkoa sitten kaksi päivää vanhan hevosen vauvan ja eilen näin vajaa kaksi viikkoisen ihmisvauvan! Paras ystäväni sai juuri pienen pojan <3 <3 <3 Onnea tätäkin kautta koko perheelle!

Kyllä nuo vauvat ovat sitten suloisia, oli kyseessä sitten ihmisen tai eläimen vauva. Okei, rajataan sen verran, että olen itse mieltynyt eläimissä lähinnä karvaisiin ja nelijalkaisiin nisäkkäiden vauvoihin, toki myös linnunpoikaset, delfiinien poikaset ja monet muut ovat aivan supersöpöjä! Helpompi kai sanoa, mitkä vauvat eivät ole niinkään mieleeni, kuten hämähäkkien tai käärmeiden vauvelit...yh! Mutta toisista nekin saattavat olla todella hellyyttäviä.

Mutta nyt keskitytään näihin vasta nähtyihin vauveleihin!

Ihmisvauvat. Se tuoksu, ihon pehmeys, äänen hentous, katseen harhaileminen ja lopulta kohteen löytyminen, pienten sormien tarttuminen omaan sormeen, suun hymyyn kääntyminen... Maailman suloisinta! Voi sitä tunnetta, kun saa ensimmäistä kertaa oman pienen syliin <3

Ja se eilinen, pienenpieni poika. Sain vaihtaa pikkuisen vaipan, hoitaa pyllypesun ja vaihtaa heti perään uuden vaipan, koska edellinen täyttyi sillä samalla sekunnilla, kun sain puhtaan kiinnitettyä. Pieni prinssi nukahti syliini ja oli tyytyväinen oloonsa! Voihan vauva! Ja sitten minua pyydettiin tämän pienen suloisuuden kummiksi! Eipä tarvinnut miettiä, ehdoton kyllä!

Tuleva kummipoikani <3

Minulla on jo ennestään neljä kummilasta, tälle vuodelle prinssi on jo toinen. Keväällä pääsin suloisen pienen prinsessan kummiksi. Olen erittäin onnellinen, kiitollinen ja otettu, että minua on pyydetty nyt jo viidesti niin hienoon tehtävään <3

Sitten niihin muihin pentuihin.

Kissanpentu. Karvainen mönkijä, haparoivat askeleet, silmät juuri auenneet, etsii emon nisää, pieni vinkuna, neulamaisenohuet kynnet, pieni karvapallero, mahtuu kämmenelle... Maailman suloisinta jälleen kerran!

Kisu n 4vk <3

Minulla on itselläni lapsuudessani ollut kaksi kissaa, Lissu ja Roope. Roope oli ehkä viisain ja hurjin kissa, jonka tiedän. Se oli iso ja punainen kolli, kovaääninen ja macho! Upea! Mutta siitä kun se hävisi, on jo 20 vuotta. Silti se on muistoissa ja sydämessä.

Hevosen varsa. Pitkäjalkainen honkkeli, päämäärätön menijä, isot tummat silmät katselee ihmeissään, vauhtia kokeillaan, kaadutaan, noustaan ja mennään taas, emän nisää hapuillen, häntä heiluen... Voihan varsa! Hellyyttävää kertakaikkiaan!

Varsa 2 päivää vanhana <3

Koskaan en ole ollut ns.heppatyttö, mutta kyllä tuollainen ihana iso vauva on kerrassaan hurmaava! Kunnioitusta herättävä emä ja tarkkaavainen varsa. Hieno näky!

Yksi ystäväni on juuri hankkinut perheelleen kultaisennoutajan pennun. Sitä olisi ihana mennä vielä katsomaan. Sitten se vauvakuume olisi taattu! No joo, ehkä ei itselle mitään vauvaa juuri nyt näiden omien "vauvojen" lisäksi.

Mutta onhan nuo vauvat suloisia!

Love life

Kiti